7 Scuze Penibile (Dar Reale) De Lipsit De La Serviciu

1. Un angajat a sunat la serviciu sa spuna ca va lipsi deoarece s-a trezit in caca. Cam asta a fost tot ce a zis si tot ce a fost intrebat. Nimeni nu voia detalii.

2. Un angajat a trimis un mesaj in care a scris: "motorul meu are pisicute". Apoi a trimis o poza cu o pisica si puii ei care se aflau sub capota. Aparent nascuse acolo si nu prea putea sa ii scoata.

3. Un baiat a sunat la serviciu sa spuna ca nu poate sa vina pentru ca e pedepsit. Avea 25 de ani. Angajatorul nu a fost convins, asa ca a ajuns sa vorbeasca cu mama lui la telefon. Aceasta i-a explicat ca baiatul e pedepsit si daca e nevoie isi va da si demisia, doar ca sa ramana acasa.

4. Un angajat a lipsit deoarece nu putea sa plece de acasa din cauza maimutei lui care sufera la despartire. Asa ca era nevoit sa stea cu ea. A si facut poze a doua zi pentru a arata sefului ca nu minte.

5. O angajata a sunat sa spuna ca nu va mai veni la serviciu, deoarece tocmai cunoscuse un producator bogat cu o seara inainte, s-au cuplat, iar acum se duceau sa ii cumpere un BMW nou. La serviciu n-a mai venit, dar cateva saptamani mai tarziu a trecut ca sa isi etaleze noua masina.

6. Urmatoarea conversatie a avut loc intre un angajat si seful lui:
"Salut, sunt Gigi (nume fals evident), nu o sa ajung azi la birou"
"Ok, dar care e problema?"
"Sunt in puscarie, dar au gresit persoana, trebuiau sa il aresteze pe fratele meu geaman, dar nu ma cred ca am un frate geaman. Folosesc telefonul pentru a va anunta ca nu pot sa vin"

7. Un barbat de vreo 50 de ani a ajuns cu o jumatate de ora mai tarziu. Tot ce a spus a fost: "Imi cer scuze sefu’, nevasta avea chef de prostii si n-aveam cum sa o refuz".

Daca aveti ceva bun, lasati in comentarii, ca sa ne amuzam si noi!

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide