Intamplari Nasoale De La Primele Intalniri

1. A postat un video cu mine pe Snapchat in timp ce conducea si m-a numit "sotioara" lui. Ne cunoscusem de 20 de minute. – Daca nici dupa 20 de minute nu e ok sa ceri pe cineva, atunci inseamna ca generatia asta nu mai stie ce vrea.

2. Mi-a spus ca ma iubeste la o ora dupa ce ne-am intalnit prima oara. – Nimic nu se compara cu dragostea adevarata.

3. Am intalnit o fata pe un site de relatii. M-am dus sa o iau de acasa pentru intalnire. Se pare ca doar se muta si avea nevoie de cineva la carat. – Singurul lucru care s-a carat probabil a fost baiatul ala de la fata locului.

4. Mancam pranzul si atunci cand chelnerul l-a intrebat ce isi doreste la desert, a spus: "ce-mi doresc la desert se afla deja in fata mea". – Oookk…

5. Era asa plictisitor incat am baut prea mult si am vomitat cu jet pe peretele de la baie. – Da mama, sunt beata.

6. Prima noastra intalnire a fost la Starbucks si tipul nici macar nu s-a gandit sa se duca la baie pana sa traga vreo 10 vanturi langa mine. – Poate ca in unele culturi este un semn de respect sa flatulezi langa cineva.

7.  M-a dus intr-o zona impadurita la un picnic. Inainte sa iesim din masina m-a rugat sa ne rugam impreuna ca Dumnezeu sa il ajute sa isi stapaneasca trupul. Atunci mi-a dat cutitul lui, doar asa… in caz de ceva. – Raspunsul problemei: 112. Foloseste cu incredere!

8. M-am dus la o intalnire cu un tip la o cafenea. A baut 8 cesti de cafea pana la punctul in care a inceput sa tremure incontrolabil si nu mai putea sa lege o fraza. – Asta ca sa poata sa spuna: "Nu tremur de emotii, e de la cafea!"

9. M-a implorat sa ma duc acasa cu el dupa o noapte oribila, iar dupa ce am refuzat, mi-a oferit 200 de lei pentru sex. – Wow… romantismul asta, mai ceva ca in The Notebook.

10. Intalnirea a fost ok, apoi m-a invitat sa urc la ea la apartament. A uitat sa imi mentioneze ca locuieste cu prietenul ei si cu 2 copii. – Asa si? N-ai auzit de petrecere surpriza?

BONUS

A inceput sa citeze mesaje pe care le primisem de la prieteni, apoi a inceput sa rada si sa-mi spuna ca a umblat pe telefonul meu cat am fost la baie. A trebuit sa umble prin geanta mea ca sa-l gaseasca. – Comentariile sunt de prisos aici.

Ai o poveste amuzanta de la prima intalnire? Las-o in comentarii ca sa facem un pic haz de necaz!

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide