10 lucruri mai puţin știute despre “Singur Acasă”

Știm deja că România nu se mai mișcă din faţa televizoarelor în momentul în care se difuzează “Singur Acasă“. Acesta este, probabil, cel mai îndrăgit film de Crăciun de la noi și este difuzat de 12 ani fără întrerupere. Haideţi să vedem câteva lucruri mai puţin știute despre acesta.

1. Iubita lui Buzz, fratele lui Kevin, nu era de fapt o fată, ci fiul regizorului artistic al filmului, care a fost făcut să arate ca o fată.

2. Actorul Joe Pesci, cel care îl joacă pe Harry, uita adesea că joacă într-un film de familie, iar cuvântul „fuck“ putea fi auzit deseori din gura sa în timpul filmărilor.

3. Pentru a face filmul mai realist, Joe Pesci şi-a dorit ca lui Macaulay Culkin să-i fie cu adevărat frică de el, aşa că a încercat să interacţioneze cât mai puţin posibil cu acesta pe platourile de filmare.

4. Filmul „Angels With Filthy Souls“ la care se uită Kevin nu este un film real.

5. Tarantula care s-a târât pe faţa lui Marv era reală. Pentru a nu speria păianjenul, actorul Daniel Stern a trebuit să mimeze expresia unei persoane care ţipă de groază, iar sunetul a fost adăugat ulterior.

6. Filmul a fost turnat aproape în întregime în Chicago, iar ceea ce este prezentat ca un aeroport din Paris, era de fapt Aeroportul Internaţional O’Hare din Chicago.

7. Rolul lui Harry a fost oferit în primă instanţă lui Robert De Niro şi John Lovitz, dar amândoi l-au refuzat.

8. Reportofonul de marca Talkboy din film nu exista, de fapt, ca produs, ci a fost creat special pentru filmare

9. Decoraţiunile de Crăciun din sticlă, pe care calcă Marv, sunt de fapt făcute din bomboane.

10. Actorul Macaulay Culkin chiar a desenat harta capcanelor pe care a plănuit să le pună acasă.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide