10 trucuri pe care trebuie să le știi înainte de Black Friday 2017

Mâine e marea zi din an pentru comerţul online din România. Mâine e Black Friday, iar întrebarea “Ce faci de Revelion?” a fost schimbată în “Ce îţi cumperi de Black Friday?”. Noi vă oferim câteva trucuri care să vă ajute să aveţi o experienţă cât mai plăcută mâine.

Haideţi să începem.

1. Instalează aplicaţiile mobile ale magazinelor online. Orice magazin care se respectă are o aplicaţie pentru mobil, iar de obicei accesul de Black Friday se face mai întâi în aplicaţie, abia apoi pe site.

 

2. Salvează cardurile cu care vrei să plătești în contul tău. În felul ăsta reduci timpul de așteptare până la finalizarea comenzii și, implicit, ai mai multe șanse de a cumpăra produsul dorit.

 

3. Plasează produsele favorite în coș. Da, există riscul ca cele pe care le urmărești să nu fie reduse la nivelul la care îţi dorești, dar măcar reduci timpul de plasare al comenzii.

4. Încearcă să te trezești de dimineaţă. Majoritatea site-urilor mari din România vor deschide campania de Black Friday vineri dimineaţă, în jurul orei 6:30. Sigur, sunt câteva magazine online la care campania deja a început, sau va începe la miezul nopţii, deci staţi pe fază, în pijamale și cu cardurile pregătite. În plus, știm bine, cine se trezește de dimineaţă prinde super-reduceri. Proverb românesc parcă era ăsta, nu?

 

5. Dacă ai timp, încercă să compari preţurile de pe mai multe site-uri. Mai ales de Black Friday, preţurile diferă destul de mult de la un magazin online la celălalt.

 

6. Setează-ţi un  buget și rămâi în el. De multe ori avem tendinţa să ne luăm foarte multe lucruri  reduse, iar nota de plată va fi mai mare decât cea pe care o anticipasei. Ca la mâncare. Știm deja că nu e bine să mergi pe stomacul gol la cumpărături.

 

7. Deschideţi notificările aplicaţiilor sau site-urilor favorite. Acestea te vor anunţa în momentul în care campania Black Friday va începe, dar și momentul în care produsele tale au un preţ scăzut.

8. Fă-ţi temele bine. Documentează-te în orele care au mai rămas și încearcă să îţi faci o mică listă cu lucrurile pe care le vrei neapărat. Poţi folosi un comparator de preţuri online ca să vezi unde există preţul cel mai mic pentru produsele tale.

 

9. Trebuie să fii atent la brandurile fantomă. Dacă nu ai mai auzit niciodată de acel brand, e posibil să fie un motiv bine întemeiat.

 

10. Verifică întotdeauna politica de retur a magazinului online de la care cumperi.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide