5 idei de transformare a unor dulciuri obișnuite în opere de artă pentru Crăciun

De Crăciun poţi surprinde prietenii care-ţi trec pragul sau  rudele pretenţioase aplicând câteva trucuri simple prin care mâncărurile obișnuite se transformă în creaţii demne de un chef. Partea cea mai bună este că poţi face acest lucru în doar câteva minute fără să ai nevoie de cine știe ce ustensile sau să cheltuiești o avere.

Brioșe-ren

Prăjituri obișnuite aranjate în forme speciale

Căpșunele mari secţionate în două părţi cu ceva frișcă adăugată între ele se pot transforma în cei mai simpatici spiriduși ai lui Moș Crăciun în doar câteva minute. Pe post de ochi se pot folosi bombonele de ciocolată pentru decorările de torturi.

Rahatul turcesc se poate tăia foarte ușor în forme de sărbători și poate înlocui jeleuri cu mulţi aditivi. Dacă sun niște jeleuri care vă plac, le puteţi căuta pe cele care vin forme mari care se pot decupa ușor cu ajutorul unor forme de metal după dorinţă.

Sanie dulce din două acadele pentru sărbători, o mini ciocolată și o prăjitură pufoasă sub formă de ursuleţ sau orice altă formă potrivită cu spiritul sărbătorilor

Poftă bună și Sărbători fericite!

Next