“BFF” și “Facebook cu plată dacă nu trimiţi către 18 prieteni”, noile FAKE NEWS-uri distribuite pe reţelele de socializare

În ultima perioadă au reînceput să curgă știrile false pe Facebook, legate de anumite funcţionalităţi ale platformei, sau chiar legate de viitorul platformei de socializare

Primul FAKE NEWS care a apărut pe Facebook se referă la faptul că Mark Zuckerberg ar fi creat un cuvând “BFF”, pentru ca utilizatorii să poată afla dacă au contul în siguranţă. În cazul în care scrisul devenea verde, contul era protejat, iar dacă nu, utilizatorii erau îndemnaţi să își schimbe parola, pentru că acel cont va fi infestat.

Al doilea este acesta și vă îndeamnă să trimiteţi către 18 prieteni (suntem curioși de ce un număr atât de exact) mesajul de mai jos, iar contul dumneavoastră va fi ferit de plată.

Bună, eu sunt Mark, directorul Facebook. Bună ziua tuturor, se pare că toate avertismentele sunt reale. Utilizarea Facebook va costa bani. Dacă trimiteţi această linie la 18 diferiţi de lista dvs., pictograma dvs. va fi albastră și va fi gratuită pentru dvs. Dacă nu mă credeţi, mâine la ora 18:00 Facebook va închide și va deschide ceea ce trebuie să plătiţi. Totul se află sub lege. Acest mesaj informează toţi utilizatorii că serverele noastre au fost supraîncărcate recent. Vă rugăm să vă ajutaţi să rezolvaţi această problemă. Solicităm utilizatorilor activi să transmită acest mesaj fiecăruia dintre persoanele din lista dvs. de contacte pentru a confirma utilizatorii noștri activi din Facebook. Dacă nu trimiteţi acest mesaj tuturor contactelor dvs. din Facebook, contul dvs. va rămâne inactiv, pierzând toate persoanele de contact fără a trimite acest mesaj. Smartphone-ul dvs. va fi actualizat în următoarele 24 de zile, va exista un nou design și o nouă culoare pentru chat. Stimate utilizator Facebook, vom face o actualizare Facebook de la ora 23:00. până la ora 5 dimineaţa. în această zi. Dacă nu postaţi acest lucru tuturor persoanelor de contact, actualizarea va fi anulată. Nu veţi putea să comunicaţi cu mesajele Facebook. Va trebui să plătiţi taxa dacă nu sunteţi utilizator frecvent. Dacă aveţi cel puţin 10 persoane de contact, trimiteţi acest mesaj SMS și logo-ul va deveni roșu pentru a indica faptul că sunteţi un utilizator confirmat … Am terminat-o gratuit. Mâine încep să colecteze mesajele Facebook la 0,37 centi. Trimiteţi acest mesaj mai mult de 9 persoane de contact și puteţi fi gratuit pentru dvs. Ceasul și mingea vor deveni verzi. Faceţi acest lucru și veţi vedea că Facebook este acum gratuit. Trimiteţi 10 persoane pentru a vă reactiva serviciul gratuit.

Ambele sunt niște știri false, iar Facebook nu a anunţat niciodată vreuna dintre cele două.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide