Care era boala de care suferea DJ-ul suedez Avicii

Dispariţia lui Tim Bergling, cunoscut publicului larg drept, Avicii, a stârnit o sumedenie de polemici și supoziţii. Se pare că tânărul de 28 de ani, decedat vineri după-amiaza în Oman, suferea de pancreatită acută, boala fiind fatală pentru acesta. 

În repetate interviuri, Avicii dezvăluia că suferă de pancreatită, o boală care a intervenit în momentul în care stilul de viaţă dezordonat al artistului a fost combinat cu depășirea cantităţilor maxime de alcool.

În 2014, Avicii și-a anulat mai multe concerte, după ce a fost diagnosticat cu pancreatită acută, cauzată parţial de consumul în exces de alcool. El a fost supus unei operaţii în care i-au fost extirpate apendicele și colecistul. „Obișnuiam să beau prea mult și să petrec până dimineaţa, în exces”, spunea Avicii într-un interviu acordat revistei Time.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ufc4vB4VF4Q

Avicii a vorbit foarte deschis despre lupta sa cu această boală, spunând că și presiunea pe care o resimţea în industria muzicală i-a exacerbat simptomele. „Scena nu e pentru mine”, concluziona DJ-ul.

În 2016, Avicii anunţa că se retrage din muzică, pentru o perioadă, și transmitea fanilor un mesaj emoţionant. „Acum două săptămâni, conduceam cu familia și prietenii prin SUA și am reușit să văd lucrurile într-o altă lumină. M-a ajutat să-mi dau seama că trebuie să fac o schimbare cu care m-am tot luptat în ultima vreme”, spunea suedezul, afirmând că își dorește să facă „mai multe lucruri în viaţă”.

A fost ceea ce trebuia să fac pentru sănătatea mea. Scena nu e pentru mine. Nu e din cauza muzicii sau a concertelor. Sunt toate celelalte lucruri care fac parte din a fi artist. Eu sunt o persoană mai introvertită și, de accea, mereu îmi este greu. Am atras foarte multă energie negativă asupra mea”, spunea DJ-ul.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide