Ce a spus Roger Federer despre Simona Halep, nr. 1 în tenisul feminin

În cadrul unei conferinţe de presă, Roger Federer a fost întrebat despre nr.1 mondial din tenisul feminin, Simona Halep.

Roger Federer, cel care a stat peste 300 de săptămâni în poziţia de nr. 1 mondial în tenisul masculin, a declarat faptul că “Nimeni n-ar trebui să-i ia nimic din reușita Simonei Halep. A avut de multă vreme un vis și l-a împlinit. Merită să fie numărul unu mondial și trebuie respectată, chiar dacă nu a câștigat un turneu de Mare Șlem. Nu doar acestea contează. Ea muncește foarte mult, arată în formă, participă în foarte multe turnee, ceea ce ar merita o recompensă. Eu sunt foarte fericit pentru ea

În replică, la ceremonia de primire a trofeului de nr.1 mondial în tenisul feminin, Simona Halep a declarat: ”Sunt mândră că Roger Federer a vorbit despre mine astfel. Au fost niște cuvinte frumoase. Toată lumea știe că este unul dintre modelele mele

Este incredibil, e o nebunie. Este fantastic că Roger a putut să revină după operaţia de la genunchi. Acum e o nebunie. Pot învăţa de la el. El arată că poţi învăţa ceva la orice vârstă, chiar dacă ai fost perfect înainte. Dacă crezi și muncești din greu poţi deveni chiar mai bun. Nu există limită în opinia mea când vine vorba despre Roger”, a mai spus Halep despre Federer.

Deși doar Simona Halep este sigură de locul 1 mondial până anul viitor, și Roger Federer poate ajunge în postura de a încheia anul pe primul loc. Pentru asta are nevoie să câștige tot până la finalul sezonului, iar adversarul și prietenul său, Rafael Nadal, să nu ajungă în finală la turneul de la Paris.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide