Ce au spus fetele din echipa României de Fed Cup despre publicul din Cluj

România a câștigat întâlnirea de Fed Cup de la Cluj, cu 3-1, în compania echipei Canadei. Din lotul României au făcut parte Irina Begu, Sorana Cîrstea, Raluca Olaru și Ana Bogdan, acestea fiind susţinute din tribune de Simona Halep, încă nerefăcută.

Dacă pe teren lucrurile s-au desfășurat exact așa cum ne-am dorit, adică Irina în două rânduri, iar mai apoi Sorana și-au câștigat meciurile, emoţiile pentru jucătoare au venit mai degrabă din public. Și nu,  vorbim de emoţii din acelea frumoase, în care simţi că oamenii sunt lângă tine și te susţin.

La finalul meciului de sâmbătă seară, Sorana a declarat: “Mulţumesc suporterilor pentru susţinere. Joc tenis de 24 de ani și pot să spun că nu am văzut nicăieri o asemenea atmosferă. Mă bucur că am început cu o victorie. Cel mai emoţionant moment a fost când mi s-au înmuiat genunchii, în timpul intonării imnului. Cred că aveam pulsul 200”

După meciul se sâmbătă, Irina Begu a declarat faptul că le mulţumește fanilor pentru susţinere, și că îi pare rău că i-a făcut să stea mai mult în sală, necâștigând în trei seturi: “Vreau să vă mulţumesc pentru susţinere. A fost o zi extraordinară. E o plăcere să joc în prezenţa dumneavoastră. Întotdeauna emoţiile sunt mai mari la Fed Cup.”

Iar după meciul decisiv de astăzi, Irina a mai spus: “Aici este o atmosferă extraordinară, oamenii sunt extraordinari şi ne-au încurajat permanent, indiferent de situaţie. Merită să mai venim aici”

Și Ana Bogdan, cea care e proaspătă în top 100 mondial a simţit intens trăirile publicului. În momentul imnului, Ana fiind surprinsă cu lacrimi în ochi. Aceasta a declarat pentru GSP.RO faptul că: “A fost o experienţă memorabilă! Mă bucur nespus că am putut face parte din această echipă valoroasă, iar atmosfera de la Cluj a fost de vis. Totul la superlativ! Nu vă închipuiţi ce emoţii am avut toate jucând în această sală de cinci stele. Am fost onorate să îl vedem pe domnul primar Emil Boc, care ne-a susţinut frenetic în ambele zile. Mi-aș dori să avem mereu astfel de săli și așa organizare cum a fost în acest weekend la Cluj-Napoca

Fotografii: Romania Fed Cup Team

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide