Ce favoriţi au casele de pariuri înaintea Premiilor Oscar din weekend

Premiile Oscar sunt la o aruncătură de băţ, iar noi deja începem să ne alegem favoriţii. Dar, sigur, părerea noastră nu-i importantă, așa că ne bazăm pe părerea caselor de pariuri.

În utlimii ani, casele de pariuri n-au prea dat greș. Haideţi să vedem care-s cele mai bune cote pentru filmele și actorii nominalizaţi la Oscar.

La categoria “Best Picture“, lucrurile stau cam așa: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri este favorita caselor de pariuri, cu o cotă de 1.75, filmul fiind urmat de The Shape of Water, Lady Bird, Get Out.

În ceea ce privește cel mai bun actor al anului, Gary Oldman, cel care îl interpretează pe Winston Churchill în drama Darkest Hour este favorit, cu o cotă de doar 1,03, fiind urmat de Timothee Chalamet pentru rolul din Call Me by Your Name și de Daniel Kaluuya pentru rolul din Get Out.

Premiul de “Cea mai bună actriţă într-un rol principal” va merge, conform caselor de pariuri, către Frances McDormand pentru rolul din Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, fiind urmată de Saoirse Ronan pentru rolul din Lady Bird și de Sally Hawkins pentru rolul din The Shape of Water.

Guillermo del Torro pare să fie în pole position pentru un nou Oscar pentru regie, acesta dând lovitura și anul acesta, cu love-story-ul “The Shape of Water”. Acesta este urmat de Chritopher Nolan pentru regia filmului Dunkirk și de Greta Gerwig pentru regia filmului Lady Bird.

La categoria “Cel mai bun film străin” bătaia, în viziunea caselor de pariuri, se duce între A Fantastic Women din China și The Square (filmul care a câștigat marele premiu la Cannes), din Suedia.

Acestea au fost cele mai importante premii care se vor desemna în noaptea dinspre 4 spre 5 martie, la Gala Premiilor Oscar, cea mai importantă gală a cinematografiei americane.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide