Ce spun criticii despre “Fifty Shades Freed”, noul film din seria “Fifty Shades”

Fifty Shades Freed este, fără îndoială, cel mai așteptat film al momentului. El e deja în cinematografe, iar 14 februarie se apropie, deci trebuie să decizi repede dacă vrei să mergi cu iubita/iubitul tău să îl vezi, sau nu.

Ei bine, criticii au avut o părere aproape unanimă. Ultimul film din seria “Fifty Shades” nu se ridică la așteptările pe care aceștia le aveau. Dar, sigur, părerea criticilor nu trebuie să fie întotdeauna literă de lege.

Vă prezentăm cele mai importante păreri ale criticilor. Vă avertizăm, criticii în general nu prea au milă. N-au avut nici acum.

The Guardian (1/5)

“Este totul atât de confortabil și bine construit, încât ai impresia că a fost produs de cineva care n-a făcut sex niciodată.”

BBC (1/5)

“Fifty Shades Freed este atât de puţin sexy încât ar putea să fie folosit cu ușurinţă  într-o clinică pentru dependenţii de sex.”

Empire (2/5)

“Dacă scoatem BDSM din ecuaţie, Fyfty Shades Freed ar putea fi  un film thriller perfect de după-amiază pentru un canal mediocru.”

The Atlantic

“Avem încredere că oamenii care vor să râdă la filmul ăsta sunt mai mulţi decât cei car vor să-l vadă pentru povestea lui.”

The New Yorker

“Scenele de sex din Fifty Shades Freed sunt înlocuibile… dar mai apoi, întreg filmul poate fi înlocuit.”

The Telegraph (1/5)

“Ăsta e un film în care cel mai impresionant și emoţionant personaj este un Audi.”

Variety

“Până în etapa a treia, nu mai este nimic de descoperit între Anastasia și Christian – personaje care nu sunt tocmai Chekhoviene.”

The Hollywood Reporter

“Serios, asta este cel mai bun lucru pe care îl putem oferi adulţilor care nu vor să urmărească filmele Marvel?”

Vulture

“În timpul trilogiei, se duce o luptă mai disperată ca niciodată de convingere a noastră că a fost o glumă tot timpul, deși e greu, totuși, să îţi dai seama ca este gluma.”

În ciuda unei păreri aproape unanime a criticilor, “Fifty Shades Freed” a avut din primul weekend încasări record în box office-ul american.

Plasat în același weekend cu lansările “Peter Rabbit” și “The 15:17 To Paris“, “Fifty Shades Freed” a dominat topul încasărilor,  cu 38,8 milioane de $ în doar câteva zile.

Deși se anunţase că acesta va fi ultimul film din seria “Fifty Shades”, franciza ar putea continua, după ce autorul E.L.James a lansat noi versiuni ale cărţii, povestite din perspectiva lui Christian Grey,

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide