Ce spune presa internaţională despre meciul Simonei Halep din finala Australian Open

După o finală incredibilă, presa internaţională este la picioarele celor două sportive, Simona Halep și Caroline Wozniacki. Deși Simona n-a reușit să câștige primul ei titlu de grand slam din carieră, lupta pe care a purtat-o cu adversarele sale, atât în finală, cât și pe parcursul turneului, i-au adus acesteia laudele presei și a fanilor.

Contul de Twitter al turneului australian publică o fotografie cu Simona Halep sub care stă scris textul: „O luptătoare incredibilă. Îţi mulţumim pentru aceste două săptămâni”. Într-o altă postare australienii sunt siguri că Simona va mai avea șanse să câștige un turneu atât de important. Site-ul oficial al competiţiei, scrie că finala a fost una dintre cele mai bune din istorie: „A fost una dintre cele mai bune finale de grand slam din toate timpurile – plină de tensiune, talent, sportivitate şi încăpăţânare”.

BBC notează faptul că finala a fost expecţională, “iar Caroline Wozniacki este o câştigătoare merituoasă, dar ce rol a trebuit să joace Simona Halep în finală… Incredibil. Două ore, 50 de minute… epic.” Pare ca o figură extrem de frumoasă din locul în care privim noi.

Prestigioasa publicaţie L’Equipe scrie faptul că “După o luptă intensă, Caroline Wozniacki a învins-o pe Simona Halep în finala Australian Open.”, dar și că “După o luptă fabuloasă ca intensitate, a detronat-o pe Simona Halep din fruntea clasamentului WTA”

Publicaţia spaniolă El Mundo Deportivo notează faptul că “A fost o finală la un nivel sportiv înalt, având toate ingredientele unui mare meci.”

Publicaţia australiană The Age scrie faptul că “Ambele jucătoare au dat totul într-un meci de aproape trei ore. S-a făcut istorie” și amintește de promisiunea Simonei Halep de a se întoarce și de a da totul pentru a câștiga până la urmă turneul de mare slam din Australia.

Simona Halep va ocupa de săptămâna viitoare locul 2 mondial, la doar 200 de puncte de adversara ei de astăzi, Caroline Wozniacki. Capul sus, Simo!

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide