Ce spune Roger Federer despre finala feminină de la Australian Open

Simona Halep a primit aprecieri din partea lui Roger Federer. Federer a câștigat cel de-al 20-lea titlu de Grand Slam din cariera si a avut un mesaj emotionant la final, atât pentru Caroline Wozniacki, cât și pentru Simona Halep

“A fost genul de meci pe care îl aşteptam. Când lupţi pentru primul tău titlu, cum a fost cazul cu Wozniacki sau Halep, el nu vine ușor, nu va fi 6-2, 6-2. Trebuie să lupţi pentru el. Mă bucur pentru Caroline, dar în același timp sunt foarte trist pentru Simona.

Ambele jucătoare au avut un turneu brutal. Să cucerești primul tău titlu de Grand Slam e ceva special, sunt sigur că e în al nouălea cer, cum și trebuie de altfel. Acest trofeu trebuie sărbătorit ca și cum ar fi ultimul. Nu o spun în sens negativ, doar că nu știi dacă vei mai simţi vreodată aceleași emoţii”

La începutul turneului cei doi au făcut o poză împreună, apoi Simona a postat o fotografie și cu tatăl sportivului elveţian.

Let s see how many likes i get at this pic 🙈😝😄 #doubleFed#😊

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

În trecut, Federer a mai avut poziţii de acest gen. Răspunzând la întrebarea insistentă deja despre primul grand slam din cariera Simonei, Roger a spus: “Nimeni nu ar trebui să-i micșoreze meritele. A avut un vis de o viaţă și l-a realizat. Nu e totul în tenis despre Slamuri. Muncește din greu, este fit și joacă un program de turnee complet. E ceva ce ar trebui de asemenea premiat. Sunt fericit pentru ea.

Oricine ajunge pe 1 în lume înseamnă că merită să fie acolo. Nu ar trebui să luaţi vreodată ceva din meritele lui Halep sau meritele oricui care a muncit o viaţă pentru a-și atinge un vis vechi de o viaţă. A avut un an suficient de greu, a avut oportunităţi să ajungă pe locul 1, iar într-un final a reușit să-l obţină, ba chiar să termine anul pe primul loc. Cred că toată lumea îi va da respectul pe care îl merită.”

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide