Ce știm până acum despre lansarea iPhone 8 și cât va costa

Lansarea noului iPhone se apropie, iar noi suntem deja nerăbdători să aflăm cu ce anume vine nou gigantul Apple de data acesta. Ne-am uitat prin tot felul de articole din presa internaţională, iar până acum știm că noul telefon va avea următoarele specificaţii tehnice:

  • 5.8″ OLED display
  • Procesor rapid A12
  • Edge-to-edge display
  • Recunoaștere facială, funcţie care, probabil, va înlocui recunoașterea prin amprentă
  • Nu va exista un buton de home
  • Va avea încărcare prin Wireless
  •  Vor fi trei modele, unul OLED și două standard

Nimeni nu știe cu exactitate cum va arăta modelul ce va fi prezentat pe 12 septembrie, în schimb, pe Twitter circulă tot felul de imagini cu un prototip de Iphone 8. Camera va fi ca cea de pe modelul iPhone 7 Plus, dual camera,  singura modicare fiind întoarcerea acesteia pe verticală.

La fel ca iPhone 7, iPhone 8 va fi și el rezistent la apă, având însă un grad mai ridicat de anduranţă în faţa lichidelor. Vom avea o culoare nouă disponibilă pentru iPhone 8 – “Blush” Gold, pe lângă negru și argintiu.

Zvonurile spun că iPhone 8 va fi unul  din cele mai scumpe telefoane Apple vândute vreodată. Unele curente spun că Apple va crește preţul pentru iPhone 8 la peste 1200$, alţii spun că preţurile vor rămâne asemenea celor de până acum, adică undeva la 850-900$ pentru modelele cu o capacitate mai redusă, și 950-1000 de $ pentru modele premium de 256 GB.

După ce Apple a anunţat evenimentul de lansare de pe 12 septembrie, pe internet au apărut o mulţime de conspiraţii si teorii privind iPhone 8, care de fapt s-ar putea să se numească iPhone X, marcând 10 ani de la lansarea celebrului smartphone. Noul iPhone vine cu un nou sistem de operare, iOS 11, precum și cu o baterie considerabil îmbunătăţită.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide