Cum a reacţionat internetul după meciul maraton al Simonei Halep

Lidera clasamentului feminin în tenisul profesionist, Simona Halep s-a calificat la finalul unui meci-maraton, cu final dramatic, în optimile primului Grand Slam al anului. Ea a învins-o foarte greu, in 3 seturi, pe americanca Lauren Davis, numărul 76 WTA.

“Am câștigat cu inima. Sunt aproape moartă, dar a fost frumos. Sunt foarte fericită că am câștigat. E bine că am putut produce un tenis frumos. Le mulţumesc fanilor pentru încurajare. Nu știu exact cât am alergat. Simt că mușchii mi s-au dus”, a declarat Simona Halep la interviul de pe teren

Desigur, după meciul maraton au urmat reacţiile, atât ale fanilor, cât și ale persoanelor din lumea tenisului. Vi le prezentăm pe cele mai interesante, mai jos.

Probabil cel mai interesant tweet este cel al antrenorului principal al Simonei, Darren Cahill. Acesta a postat o fotografie cu Simona după meci,  elogiind ambele sportive și declarându-se mândru de sportiva noastră.

Tracy Austin a comentat și ea meciul maraton al Simonei Halep, lăudând prestaţia ambelor sportive, declarându-le “războinice incredibile”.

Simona Halep a alergat atât de mult în meciul din această dimineaţă, încât a consumat la fel de multă energie cât i-ar fi dat 18 banane.

Și fanii Simonei Halep au reacţionat rapid. Pe o pagină a acestora de Twitter stă scris următorul text:”Simona a luptat din greu astăzi, a dat tot ce avea pe teren, a salvat 4 mingi de meci și a fost.. campionul care merită totul în această lume. Respect, Simo!”

Steve Weissman a comentat și el rezultatul meciului dintre Simona Halep și Lauren Davis, spunând că “lumea tenisului le mulţumește”.

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide