Cum a reacţionat lumea tenisului după calificarea Simonei Halep în sferturile Australian Open

Simona Halep s-a calificat în acestă dimineaţă în sferturile primului Grand Slam, Australian Open, după ce a învins-o pe japoneza Naomi Osaka, în două seturi, 6-3, 6-2.

Simona are cele mai multe sferturi într-un turneu de Grand Slam din 2014 încoace, la egalitate cu Serena Williams, sportivă retrasă temporar după ce a dat naștere unui copil.

BBC notează faptul că favorita numărul 1 a turneului, Simona Halep, s-a refăcut după meciul maraton de acum două zile și  “a închis partida cu doar cinci erori în setul secund, fructificând toate cele trei mingi de break care i-au ieşit în cale”.

Boris Becker spune despre Simona faptul că “Merită să câștige un grand slam, pentru că nimeni din top 10 nu mai aleargă atâţia kilometri pe teren. Are o inimă curajoasă şi o dorinţă impresionantă de a câştiga”.

Cei de la Tennis.com, citaţi de Digisport.ro spun faptul că “În afara faptului că a terminat meciul foarte repede și asta era exact ce avea nevoie, Halep a arătat că este foarte puternică din punct de vedere mental. După ce Osaka a făcut break-ul în startul setului doi și părea că are o șansă să ducă meciul în direcţia dorită, Halep i-a trântit repede ușa în nas. După ce scorul a devenit 1-1, pe teren a existat doar Halep

Simona a sărbătorit victoria cu Osaka împreună cu echipa sa, mâncând desertul ei preferat, îngheţata.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe Karolina Pliskova, a 6-a favorită a competiţiei. Simona a câștigat 5 din 6 meciuri împotriva Karolinei.

Foto principal: Contul Oficial de Twitter al Australian Open

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide