Cum sa ai energie toata ziua intr-un mod natural

1. 

Atunci cand bei prea multa cafea, corpul va fi plin de energie putin timp dupa, dar la un moment dat se va prabusi, iar energia va disparea. Greseala de incepator.

2.

Stretching-ul imediat cum te ridici din pat este un mod minunat de a te trezi si de a mentine energia pe tot parcursul zilei. Poti deasemenea sa inveti niste stretch-uri pe care sa le faci la birou pentru a te concentra mai bine asupra treburilor.

3.

Daca faci exercitii fizice macar 30 de minute pe zi, nu numai ca vei deveni mai sanatos, dar vei avea si mult mai multa energie in timpul zilei. Incearca sa faci miscare dimineata pentru a da drumul metabolismului.

4.

Pentru a functiona eficient, majoritatea adultilor au nevoie de 7-9 ore de somn. E indicat sa te culci la o ora rezonabila si sa dormi intr-o camera intunecata. Tine-ti un orar al somnului pentru a ramane consecvent orelor de dormit si pentru a te asigura ca esti mereu odihnit si plin de energie.

5. 

Per total, prea mult mancare te poate face sa te simti obosit si greoi. Incearca sa consumi alimente integrale si salate sau alte legume. Seara evita carbohidratii precum cartofii si pastele.

6.

Atunci cand corpul tau este deshidratat, inima trimite oxigen si nutrienti corpului intr-un ritm mai incet. Asta te poate face sa te simti obosit. Tine-ti o sticla de apa langa birou, reumple-o regulat si corpul tau iti va multumi.

7.

Multi oameni sar peste micul dejun, dar mancatul dimineata ii da corpului ce are nevoie pentru un inceput de zi bun. Chiar si ceva marunt precum un mar si nuci sau cereale ajuta.

8.

Ia o pauza pentru a iesi un pic afara sa te plimbi. Simplul fapt ca te misti te ajuta la concentrare si iti vei termina treburile mult mai repede.

9.

Sa fim seriosi, cu totii suntem vinovati de asta. Incearca sa nu folosesti butonul de snooze. Tine-ti perdelele pe jumatate deschise ca sa te trezeasca soarele usor usor. Daca reusesti sa nu folosesti butonul de snooze, corpul tau nu va mai fi confuz si vei fi mult mai energic.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide