Cum să călătorești mai ieftin și mai eficient în jurul lumii

În cazul în care vă întrebaţi cum anume pot unii oameni să călătorească extrem de mult și să nu sărăcească făcând asta, avem noi câteva posibile răspunsuri. Haideţi să vedem ce anume ar trebui să faci pentru a nu plăti o avere pe preţul biletelor.

1. Încearcă întotdeauna să folosești rute combinate. Doar avionul te va duce, de multe ori, la un cost al excursiei exorbitant. Combinarea trenului cu avionul chiar îţi poate salva suficienţi bănuţi.

2. Nu închiria niciodată mașini în orașele mari. În cele mai multe cazuri bicicleta te va ajuta să te muţi dintr-un loc în altul, iar în câteva capitale europene se pot găsi chiar biciclete pe care le poţi folosi gratuit.

3. Încearcă să nu folosești un bagaj de cală. Sigur, dacă e vorba de multe zile, acest lucru e mai greu, dar, în general, e bine să îţi iei doar un rucsac ce se încadrează la bagaj de mână. În plus, dacă trebuie să te muţi dintr-un loc în altul, un troller te va încurca destul de mult.

4. Încearcă să vânezi oferte. De exemplu, la Collosseum poţi intra gratuit în prima duminică a fiecărei luni. Not bad, right?

5. Încearcă să nu îţi planifici vacanţele foarte exact. De foarte multe ori vei prinde preţuri mai bune în timpul săptămânii. Aceeași situaţie este și în cazul vacanţelor realizate în afara sezonului turistic.

6. Urmăriţi site-urile de oferte DO IT YOURSELF. În România, un site care vânează oferte, gratuit, pentru fiecare dintre noi, este Travelator.ro

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide