Cum Sa Citesti Pe Ascuns Mesajele Fara Enervantul "SEEN"

1. Facebook Messenger si Whatsapp iti trimit mesajele direct catre telefon si nu asteapta sa deschizi aplicatia ca sa le primesti. Asta inseamna ca indiferent daca ti-ai verificat sau nu mesajele, datele lor vin aproape instant in dispozitiv. Acest lucru iti permite sa le citesti foarte usor fara a le deschide.

2. Daca ai notificarile in banner activate, asta inseamna ca e  posibil sa citesti pe fuga cateva mesaje atunci cand iti sunt livrate, fara sa fii nevoit sa le deschizi. Acest lucru te poate salva atunci cand vrei sa ignori pe cineva, fara ca persoana respectiva sa stie.

3. Cu toate astea, atunci cand primesti mesaje multiple, mesajele vechi sunt indepartate de pe ecran, iar atunci cand le primesti in succesiune rapida e foarte greu sa le prinzi "live". Atunci trebuie sa devii un pic creativ.

Airplane Mode – Modul Avion

Avand in vedere ca mesajele pe care vrei sa le citesti sunt deja in telefon, tot ce trebuie sa faci e sa blochezi aplicatia din a stii ca le-ai deschis, nu? Singurul mod prin care aplicatia poate trimiti informatii catre partenerul de discutii nedorit este via Internet. Din fericire, Modul Avion te poate salva din aceasta situatie.

Activeaza Modul Avion pentru a opri temporar conexiune la internet. Odata ce ai facut asta, poti citi mesajele lejer, fara a te teme de enervantul "SEEN". Trucul acesta merge atat in Messenger, cat si in Whatsapp.

Vei putea vedea tot ce a scris, fara ca el sa stie acest lucru. Nu ii va aparea SEEN nici macar dupa ce ai oprit Modul Avion si te-ai reconectat la internet.

Modul Avion este o metoda usoara de a citi ce ti-a trimis cineva fara a intra intr-o conversatie nedorita. E bun mai ales atunci cand esti disperat sa citesti mesajele cuiva, dar nu vrei  ca persoana respectiva sa stie acest lucru. E ok, noi nu o sa spunem nimanui!

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide