Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, scrisoare emoţionantă către cel de-al doilea copil

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a marcat venirea pe lume a celui de-al doilea copil printr-o scrisoare emoţionantă, adresată fiicei sale August. Mark spune în acea scrisoare faptul că el și Priscilla, soţia sa, sunt fericiţi să o primească pe August. Acesta i-a scris celei mici o scrisoare, sperând, la fel ca orice părinte, ca fiica sa să nu crească foarte repede.

“Dragă August,

Bun venit în lumea noastră. Mama ta și cu mine suntem nerăbdători să vedem cine vei deveni.

Când s-a născut sora ta i-am scris o scrisoare despre lumea în care sper că vă veţi dezvolta – o lume cu o educaţie mai bună, cu mai puţine dezastre, cu comunităţi puternice și egalitate. […]

Copilăria este magică. Nu ești copil decât o singură dată, deci nu-ţi face prea multe griji pentru viitor. Ne ocupăm noi de asta și vom face orice va ţine de noi pentru a ne asigura că lumea este un loc mai bun atât pentru tine, cât și pentru copiii din generaţia ta.

August, te iubim foarte mult și suntem încântaţi să mergem în aventura asta cu tine. Îţi dorim o viaţă plină de bucurie, dragoste și de aceeași speranţă pe care ne-ai dat-o nouă.

Cu dragoste,

Mama și tata.”

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide