Povestea bărbatului care s-a îmbrăcat în Deadpool pentru a-i îndeplini ultima dorinţă unui copil aflat în spital

Nu toţi eroii poartă pelerină. Așa am fost învăţaţi la școală. Fiecare dintre noi putem fi un erou, indiferent dacă avem, sau nu, ceva care să fluture de pe umerii noștri.

Ei bine, un bărbat s-a hotărât să îi îndeplinească o ultimă dorinţă unui copil aflat în spital, care suferea de o formă de cancer la creier. Acesta a condus trei ore până la spital și a făcut un copil fericit. Pe ultima sută de metri.

Povestea emoţionantă, descrisă chiar de bărbat, o găsiţi mai jos:

Era luni atunci când Amy, una din prietenele mele, mi-a lăsat un mesaj prin care îmi spunea să o sun imediat. Așa că asta am făcut. Eram treaz de puţin timp, am sunta-o, iar ea a început să îmi spună despre Tony, un băieţel de 10 ani cu cancer la creier. Familia lui plănuia o petrecere pentru duminică, atunci când starea celui mic s-a înrăutăţit. Atât de tare încât nu era sigur dacă ar mai fi trăit până duminică.

Spider-Man și Deadpool erau eroii lui preferaţi, iar eu aveam costume pentru amândoi. Doar că Aaron, cel care îmbracă în mod normal costumul  lui Spider-Man nu era disponibil, așa că am făcut din asta o misiune și am mers singur la patul micuţului.

El era conectat la aparatele care îl ţineau în viaţă. Arăta lipsit de puteri. A fost greu. Pentru un moment, doar pentru un moment, acesta a deschis ochii și m-a privit. Îl ţineam strâns, mi-am pus capul pe pieptul său și i-am spus cât de puternic și curajos a fost. Apoi a închis ochii, iar mie mi s-a spus să plec.

Întreaga mărturisire poate fi citită aici:

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide