Povestea bătrânului care și-a salvat doar pisica din incediul casei în care locuia

Imaginile cu Ali Meșe, un bătrân de 83 de an din provincia turcă Bolu au făcut înconjurul lumii. De la CNN, la Ellen DeGeneres, cu toţii au fost impresionaţi de fotografiile în care Ali își strânge pisica în braţe, fiind tot ce mai avea pe lume, după ce casa acestuia nu mai exista, fiind mistuită de foc.

Dragostea este pretutindeni, așa că, atunci când casa i-a ars din temelii, el și-a salvat cea mai de preţ comoară, pisica. Între timp, o fondaţie din acea provinci a începul să îi construiască bătrânului o casă nouă pentru Ali și pentru pisica sa.

 

Și Ministrul Familiei și Politicilor Sociale, Fatma Betul, a comentat subiectul, iniţiind o campanie de într-ajutorare pentru bătrânii afectaţi de singurătate.

Meșe, care primește acum îngrijiri medicale pentru rănile sale superficiale, a declarat că este extrem de recunoscător pentru toate propunerile de asistenţă venite atât din Turcia, cât și din afara ei, dar și pentru numeroasele telefoane pe care le-a primit.

 

Meșe a pornit accidental un incendiu în timp ce încerca să lumineze camera unde ţinea rezerva sa de benzină. Eforturile sale au dat greș, așa că ele au dus la o uriașă explozie, iar mai apoi la un foc ce a mistuit casa de lemn din temelii.

Vecinii au observat imediat focul și au informat autorităţile care au reușit să îl salveze pe bătrân și pe pisica sa.

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide