Povestea belgianului care a călătorit timp de două luni doar cu ajutorul Tinderului

Știţi aplicaţiile în care turiștii își găsesc cazare gratuită în casele localnicilor? Știţi aplicaţia Tinder? Da, aplicaţia aia care-i făcută să îţi găsești sufletul pereche.

Ei bine, un begian a combinat cele două aplicaţii, încercând să călătorească timp de două luni prin Europa fără să își achiziţioneze vreo zi de cazare, folosind doar Tinder-ul pentru lucrul ăsta. Numele lui este Anthony Botta, este din Belgia, are 25 de ani și este oficial creatorul termenului “Tindersurfing”.

Botta a petrecut două luni călătorind prin Europa, stând doar la femei cu care își dăduse “match” pe Tinder. El a vizitat opt ţări diferite, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Cehia și Polonia, stând la 21 de “gazde” În total.

Desigur, asta reprezintă o salvare enormă de bani, dar aparent nu asta a fost ceea ce gândea Botta la început. Era vara dintre terminarea studiilor și angajarea propriu-zisă în marketing, așa că Anthony a vrut să facă din această vară una memorabilă.

“Am vrut să călătoresc extrem de mult. Am avut mai multe idei, printre care și să călătoresc pe bicicletă cu un iepure după mine, dar din momentul în care mi-a venit ideea cu Tindersufingul, am știut că asta voi face”, a spus Botta pentru The Independent.

“Economisirea banilor joacă un rol important, dar cred că este mai degrabă despre întâlnirea oamenilor, descoperirea de locuri și culturi noi. Îmi place să ies din zona mea de confort, iar Tindersufingul mă ajută să fac asta.”

Cum funcţionează Tindersurfingul?

Înainte să ajungă într-un oraș nou, Botta, care vorbește mai multe limbi străine, își setează locaţia pe Tinder ca și cum ar fi deja în orașul respectiv, pentru ca Tinderul să îi ofere posibilitatea să întâlnească fete din zonă. Iar apoi este doar o chestiune de timp până vor veni “match-urile”.

Botta trebuie să fie eficient în discuţii. Atunci când cauţi pe cineva și nu ai un loc unde să stai peste noapte, nu poţi pierde timpul cu discuţii neimportante.

“După primele zile, mi-am făcut un plan. Deschideam discuţia cu “Ești primul match al meu din oraș”, iar apoi, indiferent de ce anume spunea persoana de la capătul celălalt al telefonului, eu îi dădeam link-ul către un video de prezentare pe care îl urcasem pe Youtube și o întrebam dacă nu vrea să fie gazda mea pentru această noapte.”

Desigur, cele mai întâlnite au fost refuzurile. “Da, e cool, dar nu e pentru mine lucrul ăsta”. Dar, desigur, au fost și doamne care au spus “Da” fără să clipească.

În general Botta stătea la cineva doar peste noapte, dar dacă întâlnea pe cineva de care îi plăcea, durata șederii putea atinge și 4-5 zile.

“Într-un final, e ca o întâlnire normală pe Tinder. Câteodată ajungi în pat, câteodată nu. Dacă magia nu se întâmplă, probabil vei ajunge să dormi pe canapea.”

Botta a documentat tot turneul printr-un vlog, iar primul dintre ele este acesta:

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide