Povestea hotelului care a interzis toţi inflluencerii după un scandal pe internet

Elle Darby, o vloggeriţă cu 90.000 de fani pe Youtube și 79.000 de urmăritori pe Instagram, i-a oferit unui hotel din Dublin promovare online, în schimbul unor nopţi de cazare gratuite. Deși este o practică folosită destul de des în industria hotelieră, reprezentanţii unităţii de cazare n-au fost de acord cu cerinţele tinerei, așa că au făcut totul public. Scandalul a fost denumit #bloggergate și a devenit imediat celebru pe reţelele de socializare.

“Dacă te las să stai aici pe gratis, în schimbul promovării, cine o să plătească pentru oamenii care au grijă de tine? Cine o să plătească femeile de serviciu care îţi curăţă camera? Ospătarii care îţi servesc micul dejun? Recepţioniștii care te cazează? Cine plătește pentru lumină și căldură? Pentru spălarea așternuturilor? Pentru apă? Poate ar trebui să le spun angajaţilor mei că în loc de bani vor primi o apariţie în clipul tău“, a fost răspunsul hotelului

După aceea, Elle Darby a postat un clip pe contul ei de socializare în care acuza mesajele pline de ură pe care le primise în ultimele zile.

https://www.youtube.com/watch?v=g8zElbN2_hg

După ce clipul a apărut online, hotelul a decis să interzică toţi bloggerii, vloggerii sau influencerii.

După anunţ, hotelul a mai postat câteva mesaje ironice la adresa influencerilor.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide