Povestea restaurantului care nu există, dar care a reușit să ajungă numărul 1 pe TripAdvisor

Da, știm că pare incredibil, dar așteptaţi până cunoașteţi tot contextul. The Shed at Dulwich este numele restaurantului care a reușit să ajungă pe locul 1 în topul recomandărilor TripAdvisor din Londra. Restaurantul în sine n-a existat niciodată. A fost listat doar pentru ca Oobah Butler să poată dovedi faptul că recenziile și clasificarea de pe site-ul TripAdvisor nu sunt întotdeauna corecte și nu reflectă în mod necesar realitatea.

Timp de 6 luni, restaurantul lui Butler a tot crescut în notorietate pe internet, ajungând până la performanţa de a ocupa locul #1 în recomandările pe care TripAdvisor le oferă. Butler a reușit asta printr-o serie de recenzii false scrise pe pagina restaurantului său și printr-o serie de fotografii profesioniste, care păreau scoase dintr-un restaurant cu stele Michelin.

Meniul acestuia era unul bazat pe “stări”. Cel puţin teoretic oamenii ar fi putut veni, și-ar fi analizat starea de spirit și ar fi putut să comande un meniu care să fie în concordanţă cu sentimentele lor din acel moment.

În cele 6 luni, Butler a primit mii de apeluri telefonice și mail-uri de la oameni care voiau să prindă o masă în exclusivistul său restaurant.

Experimentul a fost făcut de Vice UK și îl puteţi urmări pe tot mai jos:

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide