Prima fotografie postată de Simona Halep după finala de la Australian Open

Simona Halep s-a întors în România pentru o mică vacanţă și a avut, de asemenea, și prima ieșire în mediul online după finala de la Australian Open pierdută în faţa Carolinei Wozniacki. Simona a postat o fotografie pe Instagram în care este împreună cu antrenorul său. Textul care însoţește fotografia este următorul:

“La revedere, Melbourne. A fost un turneu extraodinar. E întotdeauna un moment special atunci când joci finală de grand slam. Nu e trofeul pe care l-am dorit, dar sunt extrem de mulţumită de experienţa acumulată. Mulţumes mult, Darren, pentru că ești alături de mine în acest minunat parcurs. Este a doua finală de Grand Slam împreună. Să sperăm că vom avea și a treia oportunitate și că de data asta trofeul va fi al nostru. #ceimaibuni fani #multumesctuturor”

După finală, la conferinţa de presă, Simona a recunoscut că a plâns în vestiar, dar că acum poate să zâmbească, și că e încrezătoare că va reveni și va câștiga până la urmă un turneu de mare slam.

Simona a mai declarat la finalul meciului că „Sunt mândră de mine, am dat 100%. Viaţa merge mai departe. Dacă voi continua să muncesc şi să joc la fel, voi avea alte şanse. Azi, corpul meu a spus nu. NU am putut să mă mişc aşa cum voiam, prea multe meciuri dure”

Simona a mai spus și despre antrenorul său, Darren Cahill faptul că „Darren mi-a spus că e foarte mândru de mine, de ceea ce am făcut la acest turneu. Mi-a spus că am fost cea mai bună din punct de vedere psihic şi fizic, luptând până la final. Mi-a spus că e fericit de performanţa mea”

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide