Serena Williams a pozat cu fetiţa sa pentru prima dată pe coperta Revistei Vogue

Serena Williams va apărea pe coperta din februarie a revistei Vogue. Acesta este primul shooting în care sportiva apare alături de fetiţa sa de numai câteva luni. Revista Vogue a avut exclusivitate și la nunta Serenei, iar pozele de la nuntă le puteţi găsi în acest articol. În ultima vreme au apărut zvonuri privind faptul că Serena se va întoarce pe teren la Australian Open, dar aceasta nu va fi prezentă la turneul australian de mare slam.

In interviul acordat Revistei Vogue Serena nu apare singură. Pe lângă copilul Serenei, în material mai apar părinţii sportivei, sora acesteia, Venus, precum și soţul atletei, Alexis Ohanian.

Sportiva povesteşte în interviu faptul că a fost supusă unei operaţii de cezariană în regim de urgenţă după ce ritmul cardiac al bebeluşului a început să scadă în timpul travaliului.

Despre primele luni din viaţa de mamă, Serena Wiliiams spune că “Mă simt câteodată căzută și că nu pot face asta. E aceeași atitudine negativă pe care o am și pe teren câteodată. Probabil că asta sunt. Nimeni nu vorbește despre momentele grele, despre presiunea pe care o simţi, despre momentele în care auzi copilul plângând. Am căzut de nenumărate ori. De multe ori mă enervez din cauza plânsului celei mici, apoi mă simt tristă, apoi vinovată. De ce să mă simt tristă atunci când am un copil așa de frumos? Emoţiile sunt cu adevărat incredibile.”

 

Despre sora sa, Venus, Serena spune că știe faptul că ar fi avut cariere diferite, dacă sora sa ar fi fost la fel de sănătoasă precum a fost ea.

Știu cât de mult muncește. Urăsc să joc împotriva ei pentru că știu că va fi supărată dacă va pierde. Îmi frânge inima. Așa că atunci când joc împotriva ei, nu mă uit niciodată la ea, pentru că încep să mă simt rău, iar următorul lucru pe care îl știu este că voi pierde. Cred că acesta este punctul de cotitură în confruntările noastre. Momentul în care am început să nu mă mai uit la ea pe teren.

La vârsta mea văd foarte clar linia de finish, iar atunci când vezi linia asta, nu încetinești. Accelerezi.

Desigur, fanii sportivei au reacţionat, iar Twitter-ul a fost înpânzit de mesaje de susţinere, aceștia așteptând-o înapoi pe terenul de joc.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide