Tiberiu Ușeriu, în drum spre finalul maratonului 6633 Ultra și spre istorie

No, acuma daca-ș zice că-s bine, aș exagera!”

Cam așa descrie Tiberiu Ușeriu starea în care este în acest moment. Tiberiu a plecat din ultimul punct de control și mai are de parcurs doar 88 de kilometri, până în momentul în care va intra în istorie. Din nou. Anul trecut Tiberiu Ușeriu a devenit singurul om care a câștigat Ultra Maratonul Arctic de două ori la rând, iar în acest an, cel mai probabil, acesta se va întrece pe sine. Va deveni singurul om care a câștigat ultra maratonul Arctic de trei ori consecutiv

Traseul lui Tiberiu a arătat cam așa:

Sursa foto: Tasuleasa Social

Tiberiu Ușeriu conduce detașat acest ultra maraton, adversarul său fiind la 40 de mile în spatele său. Telefonul pe care îl veţi auzi mai jos este dat de Tiberiu înainte să plece de la ultimul punct de control și să parcurgă cei 88 de km rămași până la final.

În această înregistrare, Tiberiu spune că “Nu-i frig, îi chiar cald. Acum avem doar -23.“. Acesta preconizează faptul că, până la punctul final, va mai parcurge cam 20 de ore, cu 2 pauze de mâncare. Tiberiu Ușeriu vrea să termine maratonul mâine, pe zi.

NO, transmite-le că-s OK. Ne auzim la final. Paaa!

Tibi la Arctic Ultra! Kilometrul 530 din 618!

Cel mai așteptat telefon de la Tibi: "Ne auzim la final!" Tibi a plecat din ultimul check-point și se îndreaptă spre finish! Ba chiar e atât de rapid încât, până am editat noi telefonul, el a mai înaintat aproape 15 kilometri! În acest moment, mai are 73 km până la final, pentru un total de 618 km! Go Tibi!

Publicată de Tasuleasa Social pe 15 Martie 2018

La momentul scrierii articolului, Tiberiu Ușeriu mai avea de parcurs 44 de mile, adică puţin peste 70 de kilometri.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide