Zâmbetul Simonei Halep i-a cucerit total pe organizatorii de la Australian Open

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open în faţa Carolinei Wozniacki, iar la sfârșitul meciului sportiva noastră era aproape să izbucnească în lacrimi. Fotografia postată de unul din fotografii aflaţi pe teren este extrem de sugestivă.

Dar la conferinţa de presă am văzut o altă Simona Halep. Simona a recunoscut că a plâns în vestiar, dar că acum poate să zâmbească, și că e încrezătoare că va reveni și va câștiga până la urmă un turneu de mare slam. Organizatorii turneului au scris pe Twitter: “Acel zâmbet al Simonei pe care am început să-l cunoaștem și să-l iubim”

Simona a mai declarat la finalul meciului că “Sunt mândră de mine, am dat 100%. Viaţa merge mai departe. Dacă voi continua să muncesc şi să joc la fel, voi avea alte şanse. Azi, corpul meu a spus nu. NU am putut să mă mişc aşa cum voiam, prea multe meciuri dure”

Simona a mai spus și despre antrenorul său, Darren Cahill faptul că “Darren mi-a spus că e foarte mândru de mine, de ceea ce am făcut la acest turneu. Mi-a spus că am fost cea mai bună din punct de vedere psihic şi fizic, luptând până la final. Mi-a spus că e fericit de performanţa mea”

Citește și: Ce spune lumea tenisului despre meciul Simonei Halep din finala Australian Open

Reacţia internetului după meciul Simonei Halep de la Australian Open

Ce spune presa internaţională despre meciul Simonei Halep din finala Australian Open

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide