10 canale de YouTube sub 50.000 de abonaţi pe care merită să le urmărești

Nouă ne plac oamenii care fac content bun pe YouTube. Și ne mai place să descoperim oameni care nu au fost încă descoperiţi de publicul larg. Acestea fiind spuse, să începem

1. Gaben – Gaben nu mai face decât ocazional clipuri pe YouTube, dar noi râdem de fiecare dată când primim notificarea. De multe ori chiar și înainte să pornim videoclipul. Atât de bun e.

2. Club 99 – Dacă vreţi materiale de stand-up profesioniste, crowd-work, improvizaţie și podcast cu Teo, Vio și Costel, le găsiţi pe toate aici.

3. The Unlike Show – Emisiunea noastră, cu subiectele lui. Ni se pare că face o treabă mișto, așa că noi credem că merită un SUBSCRIBE.

4. qiMERA – qiMERA face animaţii foarte bine făcute, iar subscribe-ul tău probabil îl va ajuta să revină pe YouTube

5. ILLIEN – ILLIEN ne place pentru că spune lucrurilor pe nume. Da, chestii din alea pe care noi n-avem curajul să le spunem niciodată. Exact ca în clipul de mai jos.

6. Dana Bacinschi – Ne place Dana pentru că abordează online-ul un pic diferit

7. Silviu Gherman – Silviu face niște lucruri la care râzi cu poftă. Nu de fiecare dată, dar unele dintre ele devin virale instant. Cum e ăsta, de exemplu. Gara din Pașcani ar trebui să pună clipul ăsta pe toate monitoarele, măcar o dată pe zi.

8. Râzi ca prostu’ – Ăsta e un canal care face doar clipuri cu oameni din stand-up care spun glume. Mișto, adică.

9. Lucian Popescu – Lucian e nou în branșă, dar ne place foarte tare contentul pe care îl are pe canal, dar mai presus de asta, editează într-un mare fel.

10. Andrei Niculae – #BOOM. Credem că atât ar trebui să spunem aici. Doar #BOOM.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide