10 celebritaţi care duc o viaţă modestă, deși deţin o avere impresionantă

Probabil că suntem obișnuiţi ca vedetele, în general, să ducă o viaţă plină de extravaganţe și destul de scumpă. Ei bine, unele celebrităţi fac notă discordantă. Vedeţi mai jos 10 dintre ele.

1. Kate Middleton – Soţia prinţului William și preferă să poarte ţinute destul de ierfitne, de multe ori cumpărate din colecţii de linie.

2. Matthew McConaughey – E destul de greu de crezut, dar câștigătorul de Oscar Matthew McConaughey obișnuia să locuiască într-o rulotă.

3. Sarah Jessica Parker – Sara Jessica Parker este exact la fel ca personajul ei din Sex and the City.

4. Julia Roberts – Una din cele mai cunoscute și apreciate actriţe de la Hollywood preferă îmbrăcămintea lejeră și nu iese prea mult în evidenţă.

5. Jennifer Lopez –  Vă imaginaţi că Jennifer Lopez poate purta o rochie de 26 de $?

6. Jose Mujica – Fostul șef de stat al Uruguay-ului era numit cel mai sărac șef de stat din lumea civilizată. Acesta și-a fonat 90$ din salariul de 12.000 de $ și trăiește, modest,  la ţară, înconjurat de animale.

7. Ingvar Kamprad – Fondatorul IKEA, cu o avere impresionantă la activ preferă să își cumpere haine de la second-hand, zboară la clasa economic și conduce un Volvo din anul 1993.

8.  J.K. Rowling – Cunoscuta scriitoare a câștigat până acum peste 1 miliard de $ din cărţile pe care le-a semnat, dar nu epatează niciodată prin îmbrăcăminte

9. Lady Gaga – Lady Gaga este una din cele mai excentrice prezenţe din showbiz-ul mondial. Era, probabil că așa e mai corect să spunem. Acum artista preferă lucrurile relativ ieftine, iar extravaganţele nu mai sunt la ordinea zilei.

10. Halle Berry – Una din cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood circulă cu transportul în comun și își face singură cumpărăturile

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide