10 comedii pe care le poti vedea in weekend

1. Deadpool – Supranumit "mercenarul cu gura mare", Deadpool obtine, in urma unui experiment militar care dorea sa redea abilitatea de regenerare rapida a lui Wolverine, puteri incredibile.

2. Happy Gilmore – Happy Gilmore este un jucator de hockey ratat fara nici un scop in viata. Prietena l-a parasit, iar bunica lui, fiinta care l-a crescut si a avut grija de el are mari probleme.

3. Spaceballs – O comedie in stilul caracteristic al regizorului, a carui satira se indreapta, de data asta, catre filmului lui George Lucas, Razboiul stelelor.

4. Dodgeball – Sportul numit "dodgeball" a devenit un adevarat fenomen cultural. In toate orasele mari americane au luat fiinta echipe si asociatii dedicate acestui sport, iar revistele Vanity Fair si The New York Times ii aduc din ce în ce mai multe elogii.

5. The 40-Year-Old Virgin – Andy Stitzer (Steve Carrell) are o slujba lejera la un magazin de electronice su un apartament dragut, in care se mandreste cu o colectie de figurine de super-eroi si cu reviste de benzi desenate.

6. Shaun Of The Dead – Viata nu are niciun sens pentru Shaun. El isi petrece viata în barul local, The Winchester, impreuna cu Ed, prietenul sau cel mai bun, are probleme cu mama sa si isi neglijeaza prietena, pe Liz.

7. The Hangover – Cu doua zile inainte de nunta, Doug si trei prieteni ai lui merg pana la Las Vegas pentru o binemeritata petrecere a burlacilor.

8. Anchorman – Ron Burgundy este un cunoscut prezentator de stiri al anilor ’70, care se bucura de succes mai ales datorita infatisarii.

9. Monty Python and the Holy Grail – Filmul e o parodie dupa legendele cavaleresti britanice, intre care un loc de frunte il ocupa misiunea pentru Sfantul Graal a regelui Arthur. Acesta si cavalerii mesei rotunde, iesiti parca proaspat dintr-un ospiciu, pornesc intr-o calatorie initiatica, nici ei nu stiu de ce, calarind cai imaginari.

10. Superbad – Evan si Seth sunt doi amici care nu se pot desparti nicio clipa unul de celalalt. Ceea ce este o problema, pentru ca la sfarsitul anului scolar ei vor pleca spre doua universitati diferite.

Descrieri preluate de pe Cinemagia.ro

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide