10 filme numai bune de vazut in weekend

1. No Country For Old Man – Actiunea se petrece in vremurile noastre, cand traficantii de droguri isi fac de cap, iar oraselele au devenit poligoane de tragere in aer liber.

2. Boyhood – Mason are destule pe cap din cauza surorii sale enervante si a celor doi parinti divortati. Tatal sau poate ca se va maturiza intr-un tarziu, in timp ce mama lui are tendinta de a se îndragosti de barbati nepotriviti.

3. Bridesmaids – Annie este o domnisoara de onoare a carei viata o ia razna din momentul in care, impreuna cu o gasca de domnisoare de onoare, una mai traznita decat alta, trebuie s-o conduca la altar pe cea mai buna prietena a ei, Lillian.

4. Drive – Ryan Gosling joaca rolul unui mecanic "acoperit", care are probleme atunci cand incearca sa isi ajute unul dintre vecini.

5. Inception – Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hot priceput, cel mai bun in domeniul periculoasei arte a extractiei, adica al furtului de informatii si secrete pretioase din subconstientul oamenilor in timp ce acestia viseaza, cand mintea lor este cel mai vulnerabila.

6. Ratatouille –  Remy este un tanar soarece al carui vis este sa devina maestru bucatar. El nu e descurajat nici de piedicile pe care i le pune familia, nici de faptul ca gastronomia este o profesie care uraste soarecii prin excelenta.

7. The Act of Killing – "E interzis sa ucizi. In consecinta, toti criminalii sunt pedepsiti, cu exceptia celor care ucid in grupuri mari si in sunet de trompete", acesta este unul din motto-urile filmului.

8. The Master – Povestea se centreaza pe relatia dintre Invatator si Freddie, un pierde-vara de 20 si ceva de ani, care – dupa ce incearca mai multe meserii – ramane sa fie loctiitorul Maestrului.

9. WALL-E – Este anul 2700, iar Pamantul este acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesabuit. Oamenii au plecat de pe Terra lasand in urma o armata de mici roboti a caror sarcina este sa faca planeta iarasi locuibila.

10. Zodiac – Furia unui nebun care nu a fost niciodata prins; criminalul anonim care a ingrozit natiunea, Jack Spintecatorul in varianta americana. Si-a asumat in mod public 13 victime, apoi mai multe, cu doua duzine mai multe.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide