10 filme perfecte pentru o seara linistita de duminica

1. American Beauty –  American Beauty este povestea lui Lester Burnham (Kevin Spacey), un barbat intre doua varste, care-si dezvolta o pasiune periculoasa si nesanatoasa pentru o apetisanta adolescenta, cea mai buna prietena a fiicei sale.

2. Swimming with Sharks – Buddy Ackerman este boss-ul unei case de productie, iar Guy este noul angajat. Buddy se dovedeste a fi un sef dur si fara sentimente, iar Guy, satul pana peste cap de capriciile sefului si suspicios ca acesta i-a furat si iubita, Guy va avea o criza de nervi si-l va chinui pe sef.

3. Million Dollar Baby – Dupa o instrainare dureroasa de fiica lui, Frankie nu a mai reusit sa se apropie de nimeni pentru mult timp. Singurul sau prieten este Scrap (Morgan Freeman), un fost boxer care are grija de sala de sport a lui Frankie si care stie ca dincolo de infatisarea morocanoasa a acestuia, este un om care de 23 de ani incoace participa la slujba religioasa zilnic, cautand iertarea ce, cumva, il ocoleste.

4. No Country for Old Men – Llewelyn Moss (Josh Brolin) descopera o camioneta parasita, inconjurata de cativa soldati morti, dar in care se mai afla o cantitate apreciabila de heroina si doua milioane de dolari bani-gheata.

5. Lincoln – Al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, Abraham Lincoln, va conduce Nordul spre o mare victorie impotriva Sudului in timpul Razboiului Civil American. Astfel, Abraham Lincoln este primul presedinte american care a abolit sclavia si a desavarsit unitatea statelor americane.

6. Sherlock Holmes – Sherlock Holmes si-a construit reputatia dezlegand cele mai incalcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul sau de incredere, renumitul “detectiv consultant” a devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazandu-se fie pe puterea sa de observatie, fie, la nevoie, pe forta pumnului.

7. Horrible Bosses – Pentru Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) și Dale (Charlie Day) viata la munca a devenit un adevarat cosmar. Cum niciunul dintre ei nu-si permite sa demisioneze, singurul lucru care le-ar putea usura existenaa ar fi sa-si puna cu botul pe labe sefii abuzivi. 

8. Bad Teacher – Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) este o profesoara pentru care pur si simplu nu exista nota 4. Vorbeste urat, e fara scrupule si cam indecenta.

9. The Intern – De Niro este Ben Whittacker, un barbat de 70 de ani care descopera ca pensionarea nu este o decizie aaa minunata precum credea.

10. The interview -Actiunea ii are in centru pe prezentatorul unui show de televiziune (James Franco) si pe producatorul acesteia (Seth Rogen), care se implica fara sa vrea intr-un plan ultra-secret de asasinare a premierului nord-coreean.

Descrieri preluate de pe Cinemagia.ro.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide