10 Intamplari uimitoare cu animale eroine care au salvat oameni

1. Stapana lui Lulu Porcusorul a suferit de un atac de cord, asa ca animalul s-a decis sa iasa din casa si sa se puna in strada pentru a opri traficul. Porcusorul a incercat neincetat sa cheme ajutor, intorcandu-se in casa sa vada daca stapana lui e ok. Intr-un final un barbat a oprit si a urmarit porcusorul in casa unde a gasit femeia pe jos si a chemat o ambulanta.

2. In 2005 un grup de lei a salvat o fetita de rapitori. Incidentul a avut loc in Ehiopia, iar fata a fost tinuta ostatica timp de 3 zile pana in momentul in care rapitorii ei au dat de un grup de lei. Animalele i-au speriat pe rapitori si au ramas cu fata fara sa o raneasca.

3. Toby golden retrieverul a observat ca stapana lui se ineca cu o felie de mar, asa ca a sarit pe pieptul ei si a reusit sa ii deblocheze fructul, salvandu-i astfel viata.

4. Belle beagle-ul s-a dovedit a fi incredibil de desteapta atunci cand a reusit sa cheme ajutor pentru stapana sa diabetica prabusita la podea. Catelul a reusit sa sune la 911 muscand de tasta nr. 9 a telefonului, lucru pentru care a fost antrenata. Stapana lui ar fi murit cu siguranta daca Belle nu facea acest lucru.

5. Un barbat bolnav psihic si depresiv a incercat sa se sinucida aruncadu-se de pe un pod. Din fericire acesta a supravietuit deoarece un leu de mare a venit in ajutorul lui si l-a tinut la suprafata pana ce paza de coasta a ajuns la fata locului.

6. Fermierul australian Noel Osbourne isi facea treburile zilnice atunci cand s-a ranit si a ramas imobilizat la pamant. Era prea departe ca sa strige dupa ajutor, asa ca timp de 5 zile capra sa Mandy s-a inghesuit langa el pentru a-i tine cald in noptile friguroase si chiar i-a dat voie sa bea laptele ei pentru a supravietui. Aceasta a reusit sa traiasca si sa povesteasca intamplarea.

7. Filippo delfinul a salvat un baiat de la inec atunci cand micutul a cazut de pe barca tatalui sau. Copilul nu stia sa inoate si nimeni nu observase ca a disparut. Atunci cand era cat p-aici sa se inece, Flippo l-a vazut si l-a impins inapoi pe barca tatalui sau.

8. In Newcastle, Indiana, o pisica a salvat o familie intreaga. Dupa ce o conducta s-a stricat si a inceput sa pompeze gaz in casa, Winnie a intrat in actiune. Stiind ca ceva e in neregula, pisica a inceput sa o traga de ureche pe stapana ei adormita. Cand femeia s-a trezit, era foarte ametita si a sunat repede la 911, salvandu-si toata familia.

9. Willie Papagalul a fost decorat de catre Crucea Rosie dupa ce a salvat viata unui copil. Papagalul a fost singurul care a observat ca micuta Hannah se ineca cu mancare. A inceput sa dea agitat din aripi si sa strige "Mama, baby!". Tipetele lui au alertat-o pe dadaca si aceasta sa salvat-o pe fetita aplicand manevra Heimlich.

10. In 2004 delfinii au salvat un grup de inotatori de la atacul unui rechin alb. Delfinii au inotat timp de 40 de minute in jurul inotatorilor pana cand Marele Alb si-a pierdut interesul si a plecat de la fata locului.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide