10 Lucruri interesante despre Bill Gates, cel mai bogat om din lume

1. Odata ce scoala a descoperit calitatile lui Gates de a scrie limbaj de programare, l-au pus sa creeze programul care repartizeaza elevii in clase. Gates a schimbat usor codul, asa ca a fost pus in clasa cu "un numar disproportionat de fete interesante".

2. Gates a citit intreaga "Enciclopedie Mondiala" in timpul adolescentei.

3. Gates a renuntat la facultate in 1975 (si nu oricare, ci Harvard) pentru a se devota Microsoft.

4. La 2 ani dupa ce a renuntat la Harvard, Gates a fost arestat in New Mexico. Conducea fara permis si a trecut pe rosu.

5. La Microsoft, Gates a memorat numerele de imatriculare ale angajatilor pentru a stii cand vin si cand pleaca, insa a fost nevoit sa renunte la obicei cand firma s-a marit considerabil.

6. Daca tot vorbim de masini, Gates are o colectie mare de masini Porsche. Cea mai importanta e Porsche 959.

7. Detine Codex Leicester, o colectie de scrieri ale lui Leonardo da Vinci, achizionate la o licitatie in 1994 pentru 30,8 milioane $.

8. Gates spune ca daca n-ar fi mers afacerea Microsoft, ar fi studiat inteligenta artificiala.

9. A declarat ca citeste 50 de carti pe an: "Cititul inca este principalul mod in care invat si imi testez cunostintele."

10. Bill Gates nu cunoaste limbi straine. Aceste este cel mai mare regret al lui de pana acum.

11. Desi are o avere enorma, Gates a spus ca toti copii lui vor mosteni 10 milioane de dolari fiecare – adica o parte foarte mica din averea de 81,1 milarde $. "Daca le las copiilor sume masive de bani, nu le fac un serviciu".

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide