10 mesaje pe care sa NU le trimiti de Paste

1. M-a contactat iepurasul şi mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. – Cu SMS-uri de genul asta, nu o sa fii niciodata cadoul nimanui.

2. Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras. – De ce ai vrea "iepurasi nenumarati" la tine pe covoras?

3. 16 iepurasi: opt se spioneaza, cinci sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: un nou PASTE FERICIT! – De ce 16? De ce nu 8 iepurasi, 5, 13?

4. Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Invia!  – Totul e despre vin la romani. Vin si mancare.

5. Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!  – Dupa cum spuneam. Din nou mancare.

6. Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau un MESAJ DE PASTE – Nu s-a gandit nimeni ca iepurasul nu mai are de mult mustata? 

7. Umbla veste-n tot orasul, cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Pasti bun si Luminat! – Deci doar pe inserat vine iepurasul. Am inteles. 

8. Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Paste Fericit! – Mesaj cu "Fie ca". E suficient incat sa nu-l trimitem mai departe.

9. Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca! – Poate anul asta reusim sa renuntam la mesajele cu "Fie ca"

 

10. Un simplu "Paste Fericit!" e suficient. Si transmite mai mult decat mesajele de mai sus.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide