10 persoane obișnuite care au devenit vedete peste noapte

În zilele noastre este mult mai ușor să  îţi faci cunoscute atuurile pe care tu le ai. Mai jos aveţi 10 exemple de oameni care au devenit celebri peste noapte, majoritatea datorită internetului. Să începem!

1. Nicky Libert – O studentă din Londra a postat pe contul său de pe o reţea de socializare o fotografie cu un tânăr muncitor în construcţii, iar după ce utilizatorii au apreciat într-un mare extrem de mare Tweet-ul, Nicky a semnat un acord pentru a fi model Elite.

2. Baddie Winkle – Această bunicuţă trendy a cucerit inimile internauţilor după ce strănepoata sa a postat o fotografie pe contul său Instagram.

3. Emanuele Fasono – Pentru că pierduse trenul și nu avea ce să facă, acest tânăr italian a decis să cânte la pianul care se afla în staţia de metrou. Filmuleţul a devenit instant viral, iar Emanuele a semnat un contract cu o casă de discuri.

4. Nusret Gokce – Acest bucătar turc a devenit faimos datorită filmuleţelor în care gătește carne.

5. Arshad Khan – Arshad Khan, în vârstă de 18 ani, era un vânzător de ceai dintr-o piaţă din Islamabad, Pakistan. Acesta a devenit faimos peste noapte după ce o tânără a postat pe Instagram o fotografie cu el.

6. Philippe Dumas – După ce a ieșit la pensie, Philippe Dumas a decis să-și publice fotografiile pe site-ul Reddit.

7. Mike Varshavski – Medicul Mike Varshavski, din New Jersey, Statele Unite, a devenit faimos datorită contului său Instagram, unde posta fotografii cu activităţile sale de zi cu zi. Astfel a ajuns să fie numit “Cel mai sexy medic în viaţă” de revista People.

8. Cindy Kimberly – Adolescenta a devenit instant o celebritate după ce cântăreţul Justin Bieber a postat o fotografie cu ea pe contul său Twitter, întrebând cine este acea fată frumoasă.

9. Sven Otten – După ce a postat un filmuleţ pe YouTube în care își demonstrează talentul la dans, Sven Otten a devenit o adevărată celebritate.

10. Jeremy Meeks – În februarie 2015, Jeremy Meeks a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru deţinere ilegală de arme. După ce a fost eliberat din închisoare, acesta a primit oferte din partea unor agenţii de modeling și a intrat în anturajul unor vedete.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide