10 seriale la care te poti uita in vacanta

1. Westworld – Westworld isi desfasoaa actiunea intr-un parc de distractii tematic, un fel de Jurassic Park cu roboti. Este vorba despre un loc ce recreeaza Vestul Salbatic cu ajutorul androizilor, ce tin locul animalelor si locuitorilor, si in care vizitatorii isi pot indeplini orice dorinta de suspans si aventura.

2. Black Mirror – Fiecare episod din serial are propria poveste, luand un element din relatia noastra cu dispozitivele inteligente si construind in jurul lor scenarii nebanuite.

3. Game of Thrones – Intr-un taram in care verile dureaza decenii, iar iernile vieti, belelele pandesc la tot pasul.

4. Veep –  Serialul o urmareste pe Meyer si personalul ei care incearca sa se faca remarcati si sa lase in urma o mostenire trainica, fara sa se lase pacaliti de jocurile politice de zi cu zi care definesc capitala.

5. Orange Is The New Black – Piper Chapman, a carei viata este data peste cap cand, deja trentagenara si gata sa se marite cu iubitul ei, este trimisa la inchisoare pentru o infractiune comisa in tinerete.

6. Mr. Robot – Un serial care trateaza atat viata unui hacker extrem de talentat, cat si starile interioare prin care acesta trece.

7. The Young Pope – Un Papa tanar este inscaunat la Vatican, iar viata Bisericii Catolice se schimba.

8. Suits – Lumea avocatilor americani este mult mai clara acum, dupa ce Harvey Specter, cel mai temut avocat din oras, isi dezvaluie secretele.

9. Taboo –  Delaney este un aventurier viclean, versat, care se intoarce din Africa cu 14 diamante furate si este dornic sa razbune moartea tatalui sau.

10. House of Cards – House of Cards este povestea lui Frank Underwood, liderului democrat al Camerei Reprezentantilor din Congres care, dupa ce noul presedinte ii refuza numirea in postul de secretar de stat, decide sa se razbune pe cei care l-au tradat.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide