10 seriale la care te poti uita in weekend

In cazul in care ai făcut rezervarea aia la film sau la restaurant, avem cateva sugestii de seriale pe care le puteti urmari. Nu-i la fel, dar măcar poţi să te scoţi un pic.

1. 13 Reasons Why – Hannah decide sa isi incheie socotelile cu viata, iar Clay Jensen, baiatul ce o placea, incearca sa lamureasca cauzele mortii sale.

2. Designated Survivor – Toata conducerea statului a fost asasinata, iar tu esti desemnat noul presedinte. Ce faci?

3. The Young Pope – The Young Pope spune povestea controversata a inceputurilor pontificatului lui PIUS al XIII-lea, nascut Lenny Belardo.

4. House of Cards – De-a lungul episoadelor, Frank Underwood reuseste sa-si faca o sumedenie de “prieteni”, utilizand toate mijloacele, inclusiv santajul, dar in aceeasi masura si nenumarati dusmani.

5. Orange is the New Black –  Frumoasa, culta, cu o viata sociala variata si pe punctul de a-si lansa propria afacere, Piper se va trezi printre zeci de detinute de drept comun.

6. Black Mirror – Un serial care iti pune pe tapet lucrurile mai putin frumoase ale tehologiei.

7. Mr. Robot – Democratia noastra este in pericol si ea trebuie salvata. Un hacker se ia la tranta cu sistemul.

8. Silicon Valley – Un grup de IT-isti creeaza o aplicatie revolutionara, apoi dau de greutatile vietii in Silicon Valley.

9. Taboo – Delaney este un aventurier viclean, versat, care se intoarce din Africa cu 14 diamante furate si este dornic sa razbune moartea tatalui sau.

10. Homeland – Un agent CIA este convins ca un detinut planuieste un atac pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide