12 Inventii De Care Nu Stiai Ca Ai Nevoie!

1. Tinatoare de cutii de aluminiu. Da, aveti nevoie de asa ceva. Poate la un moment dat o sa va inghete mana prea rau si nu o sa mai puteti sa beti. Sau si mai rau, o sa incalziti prea mult sucul cu mainile voastre calde. Oricum ar fi, aveti nevoie de un catelus dinasta.

2. Prelungitoare plate care se ruleaza – Gluma-i gluma, dar ati incercat vreodata sa bagati un fir pe sub usa? Merge, dar un pic mai greu. Dar de ce sa fie "un pic greu", ca poate sa fie "deloc greu". Va cumparati chestia asta si puteti sa umblati cu ea in buzunar.

3. Toaster prin care poti sa vezi – Stim la ce va ganditi: De ce sa-mi mai cumpar televizor, cand pot sa privesc cum se prejeste painea. Iti face mai multa pofta decat daca te uiti la o emisiune de gatit, plus ca televizorul nu miroase a mancare.

4. Foarfeca pentru pizza – Chiar daca pizza iti este livrata taiata si nimeni nu o gateste singur, foarfeca asta e foarte eficienta atunci cand ai ajuns la ultima felie si vrei sa o imparti cu un prieten. Ma rog… tu nu vrei sa imparti cu nimeni, dar te obliga el. Cica daca a platit-o, are dreptul la ea. Nu conteaza, scoate foarfeca asta si foloseste-o.

5. Yala pentru betivi – Asta nu e un apropo si nu spune nimeni ca ai obiceiul sa bei, dar nu stii niciodata cand o sa ai nevoie. Nimic nu e mai rau decat sa te clatini pe picioare si sa incerci yala de 346 de ori pana sa o deschizi. Si pe urma sa observi ca ai intrat din greseala la un vecin.

6. Resigilator de pungi – Stim aceasta inventie prea bine, o folosesc toti producatorii de chipsuri. Altfel cum se explica prezenta a 3 chipsuri intr-o punga, alaturi de 99% aer. Ca idee, puteti sa mergeti la supermarket si sa mancati chipsuri gratis cu aceasta unealta.

7. Tinator de Pungi – E destul de clar ce face. Nu mai trebuie sa o ajuti pe maica-ta la gatit, poate sa se descurce singura cu inventia asta.

8. Ceasca fara picaturi – Elimina acele momente groaznice cand ti se scurge cafeaua pe camasa cea noua si alba. ATENTIE! Nu te ajuta cu nimic daca iti versi cafeaua in poala!

9. Semn de carte – Pentru ca… e pentru… hmm… A da, pentru Ipad. Poate sa va tine ipadul legat cu un elastic. Este atat de revolutionar incat functioneaza si la tabletele cu Android.

10. Baterii USB reincarcabile – O metoda foarte buna sa economisesti 2 lei la 7-8 luni. Desigur sunt destul de scumpe, deci vei fi pe minus primii 23 de ani, dar pe urma o sa inceapa sa curga banii.

11. Foarfeca scotch – De acum cand iti vei pierde foarfeca, iti vei pierde si scotch-ul, sau invers. Ideea e ca e foarte ergonomica si iti salveaza foarte mult spatiu in camera. Un must have!

12. Pat pentru bancheta din spate de la masina – Si nu, nu este doar o saltea cu denivelare la mijloc, e mult mai mult de atat. E facuta din plastic, are aer si e destul de moale, da? Daca te dau ai tai afara de casa, tu unde ar trebui sa stai? Pe bancheta din spate de la masina? Nu. Asa stai pe patul de pe bancheta din spate, e total altceva.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide