12 "Stiati ca"-uri pentru a-ti impresiona prietenii

1. In orice moment, norii acopera aproximativ 60 din suprafata pamantului. Nu-i innorat la tine? Lasa ca e in alta parte!

2. Porumbul este cultivat pe fiecare continent in afara de Antarctica. Poate d-asta are asa mare succes pe litoral – "Pentru blonde si roscate, le-am adus porumb in rate, 24 de karate, e porumb de calitate. // Ia porumbu’ de cocean, sa-ti cante Florin Salam. // Alo domnu’ nu rata, luate-ar pofta sa te ia, pe mata si soacra-mea. // Din aceasta cauza, cinci minute pauza."

3. Datorita faptului ca viteza de rotatie a pamantului se schimba de-a lungul timpului, o singura zi din era dinozaurilor avea 23 de ore, in loc de 24 cat are acum. Stati linistiti, ziua de luni avea tot 37 de ore.

4. Nu toate lunile sunt uscate, plictisitoare si prafuite ca Luna pamantului. Unele, asa cum este luna lui Jupiter (Europa), au un ocean lichid sub un strat de gheata de la suprafata. Gata, ne mutam pe Europa, ne-am saturat de vara.

5. Conform oamenilor de stiinta, cel mai bun timp sa tragi un pui de somn este intre 1 si 2:30 dupa-amiaza, deoarece o scadere in temperatura corpului care se petrece atunci ne face sa ne simtim cel mai obositi. De asemenea este destul de devreme in zi pentru a nu afecta somnul de noapte. Da… de parca e prea devreme sau prea tarziu pentru un pui de somn…

6. Auzul este cel mai rapid simt uman la care reactionam. O persoana poate recunoaste un sunet in mai putin de 0,05 secunde. Si la miros reactionezi destul de repede, mai ales cand iti face vreun coleg o gluma urat mirositoare.

7. Neaparat sa va spalati pe maini dupa ce ati tinut telecomanda. Este cam cel mai murdar lucru din casa, hotel sau chiar spital. Aveti mare grija! E mult mai murdara decat un colac de WC, iar asta spune multe.

8. Toate maimutele sunt capabile sa rada atunci and sunt gadilate, si cel mai probabil vor face acest lucru. Asa ca acum stiti ce sa faceti cand va ataca una!

9. Urme de aur se pot gasi in parul uman. Insa nu renuntati la slujba voastra!

10. Cel mai mare val pe care s-a facut surf (din cate stim) a avut o inaltime egala cu a unui bloc de 10 etaje. Nu multumim!

11. In 1889, prima persoana care a comandat pizza cu livrare a fost regina Italiei, Margherita Savoy. Probabil de aici vine numele de pizza Margherita… Nu stim sigur, dar trebuie inspectat!

12. In functie de viteza vantului, norii sunt capabili sa circule si cu viteze de 160 de km/h. Am inceput cu nori, terminam cu nori!

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide