13 Reguli tari din Legea Atractiei pentru barbati si femei

1. Barbatii sunt mai atrasi de femeile care au o structura osoasa similara cu a mamei lor. Se pare ca feţele pe care le gasim atractive la maturitate sunt de obicei genul de feţe cu care ne-am obisnuit in copilarie.

2. Oamenii par mai atractivi atunci cand ai baut alcool deoarece o persoana ametita observa mai greu asimetria feţei celeilalte persoane.

3. Femeile percep barbatii cu barba drept "avand calitati biologice si sociale care ii fac tati mai buni", si deasemenea ii considera "mai potenti si mai activi, look-ul lor sugerand virilitate, cat si atractivitate fizica".

4. Conform numeroaselor site-uri de online dating, se pare ca femeile sunt mai preocupate de inaltimea potentialului partener, iar barbatii de greutatea partenerei.

5. Cercetatorii au descoperit ca femeile prefera la ovulatie barbatii care arata mai masculin, dar in rest ii prefera pe cei cu trasaturi mai fine, deoarece ii considera mai buni in situatii sociale.

6. Pentru evreii si crestinii din antichitate, frumusetea fizica era considerata o rasplata, iar uratenia o pedeapsa. De fapt, atractia fizica este mentionata de mai multe ori in Biblie.

7. Femeile sunt de obicei mai atrase de barbatii in varsta in detrimentul celor mai tineri. Cercetatorii au explicat acest lucru prin faptul ca barbatii sunt capabili sa fie tati aproape toata viata, iar barbatii mai in varsta au mai multe resurse.

8. In majoritatea culturilor, barbatii considera femeile tinere mai atractive, in principal pentru ca femeile se pot reproduce doar o perioada limitata de timp.

9. Aristotel a fost unul din primii oameni care a realizat si a documentat importanta atractiei umane; acesta a notat: "frumusetea personala este o recomandare mai mare decat orice alta scrisoare de referinta".

10. Pentru un copil, atractia fizica este asociata de multe ori cu a fi destept si bun. Dupa acest principiu isi aleg prietenii, de obicei ii prefera pe cei destepti si cumsecade.

11. Persoanele atractive detin de obicei posturi mai bine platite, in pozitii mai importante decat cei mai putin atractivi. Acest lucru poarta denumirea de "prejudecata frumusetii".

12. Cu cat un nou partener sexual este mai atractiv, cu atat scad sansele de a folosi protectie in timpul sexului. Nu va lasati dusi de val!

13. Profesorii se asteapta ca elevii care arata mai bine sa aiba rezultate mai bune decat restul clasei, ceea ce duce de multe ori la pedepse mai putin drastice si la note mai mari.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide