5 copii care arata exact ca vedetele de la Hollywood

1. Gordon Ramsey este cunoscutul bucătăr britanic căreia i-au fost atribuite de-a lungul timpului nu mai putin de 16 stele Michelin, acestea reprezentând standardul suprem în bucătăria modernă.

2. Danny DeVito este un actor de comedie american ce a fost premiat cu ”Globul de Aur” pentru rolul jucat în serialul Taxi. Acesta este mai cunoscut publicului din Romania prin filmul ”Craciun cu scantei” sau ”Zbor deasupra unui cuib de cuci”.

3. John Legend este un cântaret american ce s-a remarcat de-a lungul timpului prin foarte multe piese ce au dominat topurile radiourilor din intreaga lume. Acesta a primit chiar și un premiu Oscar pentru coloana sonoră a filmului ”Selma”. 

 

4. Cu totii il stim pe Gandalf din ”Stapanul Inelelor”. Se pare ca si copilasii pot arata ca niste oameni in varsta cateodata.

5. Usher este in lumea muzicala de mai bine de doua decenii. In acest timp a primit de mai multe ori distinctia de ”Cel mai bun cantaret al anului”.

Am zis 5? Ups, greseala noastra. Va mai prezentam unul. Este vorba de un copil care seamana leit cu printul George al Marii Britanii. Desi inca foarte mic, acesta a castigat deja inimile a milioane de oameni prezentandu-se la intalnirea cu presedintele SUA, Barack Obama, într-un halat de baie.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide