7 Locuri unde probabil nu vei ajunge niciodata!

1. Everest – lasand la o parte faptul ca e foarte greu sa il escaladezi (logic), exista si alt motiv pentru care s-ar putea sa nu vezi varful lui. Este extrem de scump! Costa intre 30.000$ si 50.000$ de persoana pentru expeditie. Mai bine escaladezi muntele Venus.

2. Mecca – Daca esti musulman probabil vei ajunge o data in viata. Dar noi restul? Nicio sansa. Non-musulmanii nu au voie sa intre in orasul Mecca. Pedeapsa? Expulzarea din tara. Documentatia va fi verificata la intrare, iar daca nu ai dovezi clare ca esti musulman, atunci nu vei fi lasat sa intri. Oare si celelalte religii au cluburi asa exclusiviste?

3. Camera Cenuseresei Disney – Nu poti face rezervari aici. Disney ofera ocazional cazare de o noapte drept premiu. Deci mult noroc sa o vezi vreodata.

4. Vila Playboy – Da, sunt cateva petreceri in fiecare an, dar vestea proasta e ca Hef scrie invitatiile personal. Playboy liciteaza uneori bilete online pentru suma de 5.000$ pana la 10.000 $ fiecare. Dar sansele tale nu arata chiar asa bine.

5. Corea de Nord – Nu e posibil sa te duci de capul tau in Corea de Nord. Acolo sunt primiti doar 100.000 turisti pe an. Trebuie sa iti rezervi un tur planificat in avans si sa fii insotit de 2 ghiduri Nord Coreene. Chiar si cei care merg singuri trebuie sa fie insotiti tot ce 2 ghiduri. Probabil ca nu cumva sa infestezi populatia cu democratie.

6. Big Ben – Toata lumea care viziteaza Londra probabil a vazut marele ceas atasat de Casa Parlamentului. Dar ala nu e Big Ben; e turnul Elisabetei. Big Ben este clopotul din turn si e extrem de greu sa ajungi pana acolo. Daca nu esti din Regatul Unit, atunci e un NU categoric. Si chiar daca esti din Regatul Unit, e tot un NU, dar nu asa categoric.

7. Club 33 Disnei Land – Aflat in Disneyland-ul din New Orleans, a fost creat la inceput ca un loc pentru domnul Disney unde sa isi atraga investitorii, fiind deschis pentru public in 1967. Taxa este de 25.000$ si ti se mai iau 10.000$ pe an pentru mancare si bautura. Disney deschide uneori lista cu abonamente, ultima oara a facut-o in 2012, ceea ce a rezultat intr-o lista de asteptare de 800 de persoane, adica vreo 14 ani de stat la coada.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide