8 Legaturi incredibile intre oameni si animale

1. Pinguinul care calatoreste mii de km in fiecare an pentru a-l vedea pe omul care i-a salvat viata.

Dupa ce a gasit un pinguin plin de ulei si luptandu-se pentru viata, João Pereira de Souza l-a ajutat sa-si revina si a incercat sa ii dea drumul inapoi in salbaticie, insa pinguinul nu a vrut sa il paraseasca.

Dragutul animal mai pleaca in plimbare de acasa chiar si luni de zile, insa mereu se intoarce la noul lui stapan si cel mai bun prieten.

2. Fetita care primeste cadouri de la ciori

O fetita de 8 ani a primit daruri de la o sursa mai neobisnuita – pasarile din gradina ei. A strans o colectie de mai mult de 100 de margele, nasturi, bucati de metal si plastic, toate lasate de pasari.

Prietenia a inceput in 2011 cand fata le dadea de mancare, lucru care nu a fost uitat de necuvantatoare.

3. Leul care a tinut minte barbatii care l-au salvat.

In 1969, John Rendall si Ace Berg au cumparat un leu si l-au crescut la ei acasa, insa dupa 1 an devenise prea mare ca sa-l mai tina. Asa ca l-au eliberat in salbaticia din Africa.

Dupa cativa ani, cei doi s-au decis sa-l viziteze, insa sansele erau mici sa-l gaseasca, cu atat mai putin leul sa-i recunoasca. Insa au avut parte de o supriza mare.

4. Barbatul care a crecut o gorila de la zoo ca pe propriul lui fiu

La cativa ani dupa ce i-a dat drumul in salbaticie, barbatul a dorit sa vada daca vechiul lui prieten s-a adaptat vietii in jungla, insa nu stia daca acesta il va mai recunoaste.

5. Omul care ii este profund indatorat unui caine pentru ca i-a salvat viata.

Cainele l-a ajutat intr-un mod suprinzator, mai precis l-a ajutat pe barbat sa slabeasca si i-a imbunatatit starea de spirit si sanatatea.

6. Fetita care se considera mama unei rate

Chiar si rata crede acest lucru, urmarind-o pe fetita peste tot si chiar dormind cu ea noaptea in acelasi pat.

7. Pisica aceasta a ajutat-o terapeutic pe o fetita cu probleme

Fetita a fost diagnosticata cu autism, iar parintii nu stiau cum sa o ajute sa se dezvolte pe o cale cat mai buna. Odata ce au luat pisica, lucrurile s-au schimbat in bine.

8. Femeia care considera un aligator familia ei

Rambo se numeste "micutul animal", iar femeia sustine ca e prieten si cu cainii si cu mai multi copii, care il plac foarte mult.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide