A castigat la pacanele 43 Milioane $, a primit doar o friptura

A castigat la pacanele 43 Milioane $, a primit doar o friptura
pacanele

youtube.com

Stii acel moment cand ai super noroc si nu iti vine sa crezi? Iar imediat dupa se trezeste "viata" ca vrea sa iti dea o palma ca sa compenseze. Fix asta a patit o femeie din SUA.

Slot-Machine-urile, sau Pacanelele mai pe romaneste, functioneaza cu monezi, insa rasplata poate fi foarte mare. Cu cat e mai mare cazinoul, cu atat e mai mare premiul. Insa ati auzit pe cineva vreodata sa castige 43 de milioane de doari?

Potrivit unui articol din Las Vegas Sun, cel mai mare premiu dat vreodata la pacanele a fost de 39 de milioane de dolari la "The Excalibur" in 2003, asa ca Bookan Katrina a crezut ca a stabilit un nou record cu cele 43 de milioane ale ei.

1478345320-0

A fost haos la cazino atunci cand toata lumea s-a strans in jurul ei sa vada castigul, insa imediat au aparut si angajatii cazinoului care i-au spus sa vina a doua zi pana se decid ce sa faca. Era clar ca nu se pregateau sa ii dea saci de bani.

A doua zi cand a revenit la cazino si a intrebat "Ce am castigat?", cazinoul i-a spus "N-ai castigat nimic". Dar totusi i-au oferit o friptura. Probabil era extrem de delicioasa de valora 43 de milioane de dolari.

paca

Insa spre apararea cazinoului, premiul maxim care putea fi acordat la un aparat era de 6500 de dolari. Au considerat ca slot-machine-ul a avut o eroare, asa ca nu i-au mai dat nimic.

Femeia desigur ca vrea sa ii dea in judecata acum, insa cine are dreptate? Ar trebui sa primeasca macar 6500 de dolari? Sau ii e de ajuns o friptura?

Oricum... ca idee, la cati bani face un cazino, 6500 de dolari nu inseamna nimic pentru ei. Ar fi putut sa ii dea macar 2 fripturi.