Un catel isi viziteaza stapanul la spital pentru a-si lua ramas bun

Un catel isi viziteaza stapanul la spital pentru a-si lua ramas bun
Un catel isi viziteaza stapanul la spital pentru a-si lua ramas bun

Cu totii stim ca iubirea pe care animalele de companie ne-o poarta este greu de masurat si ca aceasta este manifestata la orice pas. O poveste emotionanta a avut loc in Statele Unite si ii are drept protagonisti pe un caine si pe stapanul sau.

In urma unui accident celebral, Ryan Jessen, in varsta de 33 de ani, a fost spitalizat si conectat la aparatele medicale. Dupa ce au constatat faptul ca pacientul se afla in moarte clinica, personalul medical a facut un lucru neasteptat. Doctorii au permis familiei sa il aduca in salon pe cainele familiei, Molly, pentru a-si lua ramas bun. 

dog-visits-dying-owner-hospital-3 (Copy)

Relatia dintre cei doi era foarte speciala. Cat timp Ryan a fost in spital, catelusa Molly a dormit doar in locul in care o facea si stapanul ei, asteptand ca acesta sa se intoarca din clipa in clipa. Familia spune ca cei doi petreceau zilnic ore intregi jucandu-se. 

dog-visits-dying-owner-hospital-2 (Copy)

Imaginile din salon, atunci cand Molly isi ia ramas bun de la stapanul ei, sunt emotionante si ne arata legatura extrem de puternica care s-a format de-a lungul timpului intre cei doi. 

dog-visits-dying-owner-hospital-7 (Copy)

Filmuletul cu intalnirea celor doi il puteti vedea aici.