Aceste vedete au niste hobby-uri mai putin obisnuite

1. Tom Hanks

Colectioneaza masini de scris de epoca. Un pic hipsteresc asa, dar merge. Ii place sa le mentina pe toate in stare buna de functionare si obisnuieste sa care una pe unde se plimba.

2. Ben Stiller

Este un Trekkie inrait, mai precis un fan urias Star Trek, aparand chiar in Star Trek:30 Years and Beyond, un tribut al show-ului.

3. Will Smith, David Beckam si Tom Cruise

Ce au in comun? In afara de bani si gene extraordinare? Practica scrima si obisnuiesc chiar sa se dueleze intre ei in Los Angeles.

4. Daniel Craig

James Bond este obsedat de Halo, un joc video, obisnuind sa "se lupte" cu fosta lui prietena. Poate d-asta e fosta… trebuia sa o lase sa castige.

5. Johnny Depp

Te-ai fi asteptat sa fie ceva ciudat, dar papusi Barbie? Johnny a inceput sa se joace cu ele impreuna cu micutii lui, iar astfel i-a ramas un obicei. Le foloseste chiar pentru unele din rolurile sale.

6. Megan Fox

Este o fana uriasa "Lord of the Rings" si merge la multe intruniri ale fanilor. Stim… nimeni nu se astepta.

7. Mike Tyson

Posibil cel mai ciudat hobby de pe lista, fostul campion mondial la box este un fan infocat al porumbeilor. Da, ati citit bine. A avut chiar un show cu porumbei. Ideea e ca nimeni nu-si permite sa rada de el.

8. Robin Williams

A fost un ciclist infocat si a detinut o colectie impresionanta de biciclete, 87 la numar. In caz ca sunteti interesati, acestea se vand la licitatie.

9. Warren Buffett

Unul din cei mai bogati oameni din lume are o gramada de hobby-uri ascunse, insa stiati ca obisnuieste sa cante la ukulele? Un concert pe cand?

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide