Actorii „Game of Thrones” nu mai primesc scenariile, ci vor auzi replicile în căști

Nikolaj Coster-Waldau, actorul care îl interpretează pe Jaime Lannister în Game of Thrones a dezvăluit, într-un interviu pentru cbc.ca faptul că actorii din serial nu vor mai primi scenariile nici în format printat, nici în format digital.

în primele câteva sezoane ale serialului, actorii primeau scenariul în print, înainte de filmări. Apoi, din motive de siguranţă, scenariile le-au fost distribuite actorilor în format digital. Însă, în sezoanele recente, actorii şi-au primit replicile prin intermediul unui e-mail verificat.

Actorul a dezvăluit că actorii din distribuţie nu vor primi scenariul ultimului sezon, urmând să spună fiecare replică după ce o vor auzi în căştile pe care le vor purta pe platourile de filmare. Această măsură a fost luată pentru a limita, pe cât posibil, scurgerile de informaţii pe care HBO le-a experimentat mai ales în ultimul sezon al serialului.

Producătorii serialului nu au anunţat încă data de lansare a noului sezon, dar zvonurile spun că ultimul sezon al Game of Thrones va fi lansat în iarna anului 2018 sau în primăvara anului 2019.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide